Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

Ενοικίαση Φορτηγών Ι.Χ. από την Avis… ακόμα και για μια μέρα


Η Avis, η μεγαλύτερη εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων στην Ελλάδα, παρουσιάζει τη νέα υπηρεσία ενοικίασης φορτηγών Ι.Χ., «Avis Van Rental». 
Η υπηρεσία «Avis Van Rental» απευθύνεται τόσο σε ιδιώτες όσο και σε επαγγελματίες και στοχεύει στην κάλυψη αναγκών μεταφοράς και μετακίνησης, άμεσα, αποτελεσματικά και οικονομικά. Συγκεκριμένα, με την υπηρεσία «Avis Van Rental», οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν online κράτηση στο www.avis.gr μέσα από ένα στόλο 3 διαφορετικών κατηγοριών και να προγραμματίσουν τη δουλειά τους εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια, καθώς δίνεται η δυνατότητα ενοικίασης ακόμα και για μια μέρα. 
Παράλληλα η διαδικασία της ενοικίασης γίνεται ακόμα πιο απλή αφού δεν απαιτείται επαγγελματικό δίπλωμα.
Με ένα διευρυμένο δίκτυο με περισσότερους από 76 σταθμούς ενοικίασης αυτοκινήτων, η Avis με τη νέα υπηρεσία ενοικίασης φορτηγών Ι.Χ. «Avis Van Rental» έρχεται να συμπληρώσει τις ήδη υπάρχουσες υπηρεσίες Rent a Car, Μακροχρόνιες Μισθώσεις, Πωλήσεις Μεταχειρισμένων Αυτοκινήτων και Χρηματοδότησης εμπόρων αυτοκινήτων, αποδεικνύοντας έμπρακτα τη δέσμευσή της για σχεδιασμό ποιοτικών υπηρεσιών που στοχεύουν στην άρτια εξυπηρέτηση των σύγχρονων και συνεχώς μεταβαλλόμενων αναγκών των καταναλωτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου