Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

Το Porto Carras Grand Resort φιλοξενεί το «Κύπελλο Βορείου Αιγαίου»


Το «Κύπελλο Βορείου Αιγαίου» με συμμετοχή περίπου 25 σκαφών από όλη την Ελλάδα & ημερομηνία διεξαγωγής 8 -13 Αυγούστου 2015, θα πραγματοποιηθεί στη βραβευμένη με Γαλάζια Σημαία, Porto Carras Marina. 
Παράλληλα την περίοδο από 6 έως 9 Αυγούστου 2015 θα φιλοξενηθούν στην μαρίνα Porto Carras, τριάντα (30) τουρκικά σκάφη στα πλαίσια του ιστιοπλοϊκού αγώνα Aegean Yacht Rally 2015 που διοργανώνει η εταιρεία «Setur» για τον εορτασμό των πενήντα (50) χρόνων λειτουργίας της.
Ο αγώνας εκκινεί από το Αϊβαλλί, με προορισμούς τη μαρίνα της Λέσβου, τη Λήμνο, τη μαρίνα του Porto Carras, τη Σκόπελο τη Σκύρο, τα Λιμνιά Βολισσού και στη συνέχεια το Kusadasi.
Μεγάλη επιτυχία αποτελεί επίσης η ανάθεση του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ΟRCi 2016 από το Offshore Racing Congress με έδρα την Ιταλία στο Porto Carras Grand Resort και το Ναυτικό Όμιλο Θεσσαλονίκης που θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Ιουλίου 2016 με συμμετοχή άνω των 80 σκαφών.
Το Porto Carras πιστό στις ιστορικές του καταβολές φιλοξενεί τα τελευταία χρόνια κορυφαίες διοργανώσεις Ιστιοπλοϊκών Αγώνων.
Με συνοδοιπόρους τον Ναυτικό Όμιλο Θεσσαλονίκης και την Επιτροπή Ανοικτής Θαλάσσης της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, τον Αύγουστο του 2014, το Porto Carras Grand Resort φιλοξένησε για άλλη μια χρονιά το Κύπελλο Βορείου Αιγαίου, με συμμετοχή 25 σκαφών.
Οι Πανελλήνιοι αγώνες Ιστιοπλοΐας και το Κύπελλο Βορείου Αιγαίου - «Μέγας Αλέξανδρος», αναβίωσαν μετά από δώδεκα χρόνια, για σκάφη ανοιχτής θαλάσσης κατά τις ημέρες 25 - 29 Αυγούστου 2013 στην Μαρίνα του Porto Carras.
Με μεγάλη επιτυχία και κορυφαίες διακρίσεις είχαν διοργανωθεί ακόμη, το 2011 το Κύπελλο Χριστουγέννων Porto Carras, το 2010 το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Τριγώνου, τον Αύγουστο του 2009 το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Tornado - Ιστιοπλοϊας Τριγώνου, τον Αύγουστο του 2008 και 2007 την Διεθνή Ιστιοπλοϊκή Εβδομάδα Βορείου Αιγαίου (Νorth Aegean Regatta) και πολλές ακόμα επιτυχημένες διοργανώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου