Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

Η Κύπρος... πάει Γερμανία


- Ο ΚΟΤ προβάλλει την Κύπρο σε γερμανικούς συρμούς 

Πρωτότυπη και άκρως ενδιαφέρουσα η νέα διαφημιστική καμπάνια του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού, σε συνεργασία με μεγάλο Γερμανό οργανωτή ταξιδιών στη μεγαλούπολη της Φρανκφούρτης. 
Πρόκειται για μια διαφήμιση, διόλου ευκαταφρόνητων διαστάσεων, 10,90 μέτρων μήκους και 1,86 μέτρων ύψους, η οποία θα κοσμεί βαγόνια δύο συρμών των γερμανικών σιδηροδρόμων Deutsche Bahn για την τρέχουσα καλοκαιρινή και χειμερινή περίοδο 2015-2016. 
Συγκεκριμένα, η Κύπρος προβάλλεται στο πρώτο βαγόνι της αμαξοστοιχίας που θα ταξιδεύει σε ολόκληρη την Γερμανία, με το μήνυμα «Ο επόμενος σταθμός. Οι διακοπές των ονείρων σας. Κύπρος, ένα νησί για όλες τις εποχές!»
Με σχετική ανακοίνωσή του ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού αναφέρει πως πρόκειται για μια άκρως επωφελή ενέργεια, μιας και η Κύπρος θα προβάλλεται καθημερινά σε ένα κοινό εκατομμυρίων επιβατών τρένου. 
Ο ΚΟΤ σε μια προσπάθειά του για αύξηση του τουριστικού κύματος προς την Κύπρο και προώθησής της στη μεγαλύτερη ίσως αγορά εξερχόμενου τουρισμού στην Ευρώπη, αξιολογεί και άλλες ανάλογης εμβέλειας ενέργειες προβολής, σε μέσα διακίνησης του κοινού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου