Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

Σύνδεση Αθήνας με Νίκαια και Τουλούζη


- Η Air France προσφέρει και φέτος δύο εποχιακά δρομολόγια προς Νίκαια και Τουλούζη 

Η Air France συνεχίζει να ενισχύει το δίκτυο των δρομολογίων της προς και από την Ελλάδα, προσθέτοντας δύο προορισμούς, τη Νίκαια και την Τουλούζη. 
Οι νέες αυτές πτήσεις αποτελούν μέρος του θερινού προγράμματος πτήσεων της εταιρίας και ξεκίνησαν στις 14 Ιουλίου 2015 με τακτικά δρομολόγια. 
Συγκεκριμένα, οι πτήσεις από Αθήνα προς Νίκαια πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο και Κυριακή με προγραμματισμένη αναχώρηση στις 11:20* και άφιξη στη Νίκαια στις 13:05* (εκτός της πτήσης του Σαββάτου που πραγματοποιείται με αναχώρηση στις 21:00* και άφιξη στη Νίκαια στις 22:55*).
Οι τιμές εισιτηρίων ξεκινούν από 98 ευρώ (απλή μετάβαση, συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων και επιβαρύνσεων). Οι πτήσεις από Αθήνα προς Τουλούζη πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο και Κυριακή με προγραμματισμένη αναχώρηση στις 22:00* και άφιξη στην Τουλούζη στις 22:15* (εκτός της πτήσης του Σαββάτου που πραγματοποιείται με αναχώρηση στις 10:40* και άφιξη στην Τουλούζη 12:55*). 
Οι τιμές εισιτηρίων ξεκινούν από 99 ευρώ (απλή μετάβαση, συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων και επιβαρύνσεων). 
Η Air France συνεχίζει, για περισσότερα από 80 χρόνια συνεχούς παρουσίας στην Ελλάδα, να υποστηρίζει τον ελληνικό τουρισμό, εξασφαλίζοντας εύκολη πρόσβαση καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, από πολλά αεροδρόμια της Γαλλίας και με πλήθος ανταποκρίσεων απ’ όλον τον κόσμο. Ταυτόχρονα, δίνει στους Έλληνες ταξιδιώτες αναψυχής και επιχειρηματίες, τη δυνατότητα να ταξιδέψουν στη Γαλλία αλλά και όλο τον κόσμο μέσα από το εκτενές δίκτυο πτήσεών της, προσφέροντας υψηλές υπηρεσίες και εξυπηρέτηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου