Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

Στην 6η θέση των προτιμήσεων των Ρώσων τουριστών η Ελλάδα


Η Ελλάδα παραμένει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός για τους Ρώσους, βρίσκεται δε στην 6η θέση μεταξύ των πιο δημοφιλών προορισμών που επιλέγουν μεμονωμένοι ταξιδιώτες σύμφωνα με το Aviasales και το Hotellook. 
“H Ελλάδα βρίσκεται συνεχώς στην μέση της λίστας με τους 10 κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς. Επιπλέον η χώρα έχει τη ευκαιρία να προσελκύσει ακόμα περισσότερους Ρώσους τουρίστες αν πραγματοποιηθεί μια μείωση των τιμών των ξενοδοχείων ανάλογη με αυτή των αεροπορικών εισιτηρίων “, αναφέρει πηγή  του Hotellook, που συμπληρώνει:  "Το προηγούμενο χρονικό διάστημα είχε παρατηρηθεί μια μείωση της ζήτησης για διακοπές στην νησιωτική Ελλάδα λόγω της ραγδαίας αύξησης των αεροπορικών εισιτηρίων.  Καθώς πλέον οι τιμές έχουν “πέσει”(πλέον το αεροπορικό εισητήριο απο την Μόσχα στο Ηράκλειο κοστίζει περίπου 190 ευρώ) αναθερμαίνεται το ενδιαφέρον για διακοπές στα ελληνικά νησιά. Σημαντικό στοιχείο αποτελεί το γεγονός του ότι οι Ρώσοι πραγματοποιούν τις κρατήσεις τους κυρίως σε ξενοδοχεία τριών αστέρων".
Σύμφωνα με την Hotellook, την προσπάθεια να αυξηθεί η ροή τουριστών από την Ρωσία θα ενίσχυαν σημαντικά κάποιες προσφορές που πιθανώς θα κάνουν τα ξενοδοχεία 
Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η Ρόδος όπου 130 από τα σχεδόν 900 ξενοδοχεία του νησιού, προγραμματίζουν ειδικές προσφορές για τις επόμενες εβδομάδες.
Νωρίτερα ωστόσο, εκπρόσωποι των κορυφαίων Ρώσων tour operators είχαν δηλώσει πως οι Έλληνες ξενοδόχοι δεν σκοπεύουν να κάνουν εκπτώσεις στους Ρώσους, καθώς η ζήτηση παραμένει υψηλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου