Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Νέο, "φρέσκο", καλοκαιρινό...


...Porto Carras Magazine, με την σφραγίδα της KSD!!! 

Ακολουθώντας τη σύγχρονη αισθητική και την υψηλή ποιότητα που χαρακτηρίζει στο σύνολό του το Porto Carras Grand Resort, κυκλοφόρησε το πολυτελές περιοδικό του συγκροτήματος, Porto Carras Magazine, με τη «σφραγίδα» της KSD, η οποία για μια ακόμη φορά είχε την επιμέλεια, παραγωγή και έκδοσή του. 
Μοντέρνα αισθητική, σύγχρονο lay out και πλούσια θεματογραφία, στοιχεία που παραπέμπουν σε «μεγάλο» περιοδικό, συνθέτουν τη νέα, πολυτελή έκδοση, που βρίσκεται ήδη στα δωμάτια και τους κοινόχρηστους χώρους του συγκροτήματος, καλωσορίζοντας τους επισκέπτες-φιλοξενούμενούς του. 
Στις σελίδες του, η αναπληρωτής υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά μιλάει για τις προτεραιότητες του υπουργείου για τον Τουρισμό, ενώ αναφέρεται και στις ομορφιές της Χαλκιδικής και ο Θεσσαλονικιός Γρηγόρης Αρναούτογλου, "ανοίγει την καρδιά του", σε μια αυθόρμητη συζήτηση.



Ακόμη, στο "ολόφρεσκο"ο τεύχος του Porto Carras Magazine, μπορεί κανείς να «ταξιδέψει» στον μαγευτικό κόσμο του συγκροτήματος, να περιηγηθεί στη Θεσσαλονίκη, στον ιστορικό, αρχαιολογικό χώρο της Αμφίπολης, στο Ιερό Ησυχαστήριο Τιμίου Προδρόμου, στο Ακριτοχώρι Σερρών, κ.ο.κ. 
Μπορείτε να διαβάσετε ένα ιδιαίτερα κατατοπιστικό αφιέρωμα στον Οινικό Τουρισμό, και βέβαια να "απολαύσετε με τα μάτια" την ελληνική γαστρονομία του Porto Carras, που φημίζεται για την κουζίνα του, αλλά και το ελληνικό πρωϊνό του, καθώς η διοίκηση αποφάσισε την είσοδο του συγκροτήματος στην αξιόλογη πρωτοβουλία τουΞενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος.
Ακόμη, υπάρχει πλήθος θεμάτων για τις αθλητικές δραστηριότητες του Porto Carras, που έχουν γίνει πλέον θεσμός, καθώς και ευκαιρίες να κάνετε τα ... ψώνια σας, μέσα από πολύ ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις.
Σημειώνεται ότι η έκδοση είναι τρίγλωσση ( ελληνικά, ρωσικά και αγγλικά)
Ολόκληρο το περιοδικό εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου