Δευτέρα, 2 Μαρτίου 2015

Το YourWeddingInGreece σε δύο εκθέσεις στο εξωτερικό


Κατά τη διάρκεια του Φεβρουαρίου, το δίκτυο YourWeddingInGreece προέβαλε τις δυνατότητες της χώρας μας για τον γαμήλιο τουρισμό λαμβάνοντας μέρος με περίπτερο σε δύο εκθέσεις στο εξωτερικό στη Grekland Panorama στη Στοκχόλμη και στη Wedding Follies στη Βηρυτό. 
Το δίκτυο, που αριθμεί περίπου 25 μέλη, δίνει τη δυνατότητα στα μέλη του να λαμβάνουν μέρος στις εκθέσεις ως συνεκθέτες προβάλλοντας τις υπηρεσίες τους. Στην Grekland Panorama παρεβρέθηκαν στο περίπτερο οι εταιρίες Life Events και Olga’s Mythical Weddings, ενώ στη Βηρυτό η αλυσίδα ξενοδοχείων Grecotel, το Mideast Travel Worldwide, και ο Οργανισμός Τουριστικής Ανάπτυξης προ του Άθω.
Ο πολυχώρος Oceanids πραγματοποιήσε διανομή φυλλαδίων στα περίπτερα του YourWeddingInGreece παρουσιάζοντας τις εγκαταστάσεις του στη Σαντορίνη. “Το ενδιαφέρον του κοινού για γάμους στην Ελλάδα είναι πολύ μεγάλο. 
Η χώρα μας με ναυαρχίδα τη Σαντορίνη είναι γνωστή ως γαμήλιος τουρισμός. Αυτό που χρειάζεται όμως είναι η σωστή και ολοκληρωμένη παρουσίαση της στο εξωτερικό με στόχο να προσελκύει γάμους σε όλη τη χώρα, και όλο το χρόνο. 
Οι γάμοι των Λιβανέζων είναι υπερπολυτελείς και ιδιαίτερα κερδοφόροι για τη χώρα μας. Επίσης, ως γνωστόν οι Λιβανέζοι αγαπούν τη χώρα μας και την επισκέπτονται συχνά.”, δήλωσε η κ. Βίκυ Καραντζαβέλου, διευθύντρια της Travel Media Applications. 
Τα επόμενα βήματα του YourWeddingInGreece είναι στην Ασία και στο Λονδίνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου