Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Συνεργασία TCB και τουριστικών γραφείων Μακεδονίας -Θράκης


Το Thessaloniki Convention Bureau και η Ένωση Τουριστικών Γραφείων Μακεδονίας Θράκης, πραγματοποίησαν με επιτυχία από κοινού εκδήλωση.  με σκοπό την παρουσίαση του Thessaloniki Convention Bureau και των δράσεων του στα μέλη της Ένωσης καθώς και την υπογραφή Συμφώνου Συνεργασίας με την Ε.Τ.Γ.Μ-Θ. 
Ο Πρόεδρος της Ε.Τ.Γ.Μ-Θ,  Βύρων Θεολόγης χαιρέτησε την εκδήλωση και τόνισε ότι με αυτή την συνεργασία μπαίνουν τα θεμέλια για την αρχή μιας νέας εποχής με κοινούς στόχους για την προβολή της Θεσσαλονίκης και την διεκδίκηση σημαντικών διοργανώσεων για την πόλη από τις οποίες θα επωφεληθούν όλοι. 
Η Πρόεδρος του Thessaloniki Convention Bureau, Δέσποινα Αμαραντίδου, παρουσίασε τους στόχους και τις δράσεις του TCB και υπογράμμισε ότι η συνεργασία είναι προαπαιτούμενο για την ανάπτυξη του συνεδριακού τουρισμού και κάλεσε σε συσπείρωση όλων των εμπλεκόμενων επιχειρήσεων και φορέων γύρω από το TCB.
Κοινό σημείο αναφοράς της στρατηγικής της Ένωσης Τουριστικών Γραφείων Μακεδονίας Θράκης με τους σκοπούς του Thessaloniki Convention Bureau αποτελεί η προσπάθεια να αποτελέσει η πόλη της Θεσσαλονίκης έναν ισχυρό τουριστικό προορισμό, με ειδικό ενδιαφέρον για τον συνεδριακό τουρισμό και τη διεκδίκηση και προσέλκυση μεγάλων διεθνών συνεδρίων και διοργανώσεων. 
 Στο πλαίσιο της κοινής προσπάθειας προς την κατεύθυνση ανάπτυξης του συνεδριακού τουρισμού, η συμφωνία αποσκοπεί να συμβάλει στη δημιουργία απαραίτητων συνεργιών με στόχο την κατάρτιση σειράς κοινών ενεργειών και δράσεων για την προβολή και προώθηση της Θεσσαλονίκης ως συνεδριακού προορισμού, αλλά και την ενίσχυση των υποδομών που θα υποστηρίξουν αυτήν την προοπτική. Κοινός στόχος είναι η διεθνής προβολή της Θεσσαλονίκης και της ευρύτερης περιοχής για την υλοποίηση μεγάλων διεθνών επιστημονικών –και όχι μόνο- διοργανώσεων, προς την καθιέρωση ενός σημαντικού προορισμού στον παγκόσμιο χάρτη των διεθνών διοργανώσεων. 
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο κύριος Απόστολος Τζήκας, Πρόεδρος και ο κύριος Κυριάκος Ποζρικίδης, Διευθύνων Σύμβουλός της ΔΕΘ HELEXPO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου