Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

LE MONDE: Να γιατί κάνει τη διαφορά!!!



Περπατώντας την 10η HORECΑ "έπεσα" πάνω στο περίπτερο της LE MONDE.
Μου τράβηξε την προσοχή ένα κομψό μαύρο βελούδινο κουτί, το οποίο είχε σε ειδικές θήκες πολλά μικροσκοπικά μπουκαλάκια.
Ρώτησα λοιπόν τι είναι αυτό και έλαβα την ακόλουθη απάντηση:
" Είναι ένα βασικό εργαλείο για την εκπαίδευση των Sommelier. Κάθε μπουκαλάκι έχει ένα διαφορετικό άρωμα και πρέπει ο εκπαιδευόμενος να το μυρίσει και να πει τι είναι. Ακολούθως βλέπει τις απαντήσεις από το βιβλίο που συνοδεύει το κιτ".
Το πιο ενδιαφέρον δεν ήταν ότι δεν το γνώριζα εγώ.
 Το πιο ενδιαφέρον ήταν ότι δίπλα μου ήταν ένας σεφ από γνωστή λέσχη μαγείρων, που θέλησε να το αγοράσει, καθώς δεν υπήρχε στον εξοπλισμό της λέχης!!!
Αυτές οι λεπτομέρειες είναι που έχου καθιερώσει την LE MONDE στην κορυφή της τουριστικής εκπαίδευσης.
Κατά τα λοιπά δοκίμασα ένα εξαιρετικό κοκτέϊλ με ρούμι, ενώ τίμησα δεόντως και τα γλυκά που παρασκεύαζαν εκείνη τη στιγμή σπουδαστές της σχολής.
Πάντα τέτοια!!!  
Και του χρόνου
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου