Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Στην έκθεση της Δανίας οι ξενοδόχοι της Σητείας


Με στόχο τη συνέχιση των θετικών επαφών και την καθιέρωση πτήσης τσάρτερ από τη Δανία προς τη Σητεία, μεταβαίνουν στη Σκανδιναβική χώρα, μέλη της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου Σητείας. 
Αυτή είναι τρίτη συνεχόμενη χρονιά που εκπρόσωποι του τουρισμού της Σητείας είναι παρόντες στο Herning, σε μια έκθεση ανοιχτή για το κοινό αλλά και με συμμετοχή επαγγελματιών του τουρισμού, Τour Οperators των τουριστικών γραφείων καθώς και δημοσιογράφων και εξειδικευμένων φορέων του τουρισμού. 
Η Διεθνής τουριστική έκθεση «Ferie For Alle 2015», που είναι η μεγαλύτερη στην Σκανδιναβική χώρα και θα διεξαχθεί από τις 20-22 Φεβρουαρίου στο συνεδριακό κέντρο στο Herning, μια πόλη που βρίσκεται στο κέντρο της Δανίας και απέχει περίπου 300 χλμ από την πρωτεύουσα Κοπενχάγη.
Η αντιπροσωπεία της Επιτροπής τουριστικής προβολής του Δήμου Σητείας στο Herning, αποτελείται από τον πρόεδρο της Ένωσης ξενοδοχείων Σητείας Γιάννης Κακουράκη, τον αντιπρόεδρο Γιάννη Αικατερινίδη και τη δημοτική σύμβουλο Στέλλα Αϊλαμάκη. 
Οι εκπρόσωποι του τουριστικού προϊόντος της πόλης μας, με αρωγούς το Δήμο Σητείας και την Περιφέρεια Κρήτης, έχουν στόχο την καλύτερη τουριστική προβολή του τόπου, και σκοπεύουν να επενδύσουν στο δίαυλο που έχουν ανοίξει στη Δανία, για να φέρουν Δανούς τουρίστες στην ευρύτερη περιοχή της Σητείας. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομορφιές τις περιοχής αποτελούν πόλο έλξης για μεγάλο αριθμό ταξιδιωτών από τη Σκανδιναβική χώρα τα τελευταία χρόνια και είναι στις βασικές προτεραιότητες του Δήμου Σητείας και της Ένωσης Ξενοδοχείων Σητείας η αύξηση του, σε μια περίοδο που τα πρώτα δείγματα γραφής φαίνονται αρκετά αισιόδοξα για τη τουριστική σεζόν που έρχεται. 
 Την διεθνή τουριστική έκθεση επισκέπτονται κάθε χρόνο περισσότεροι από 65.000 Σκανδιναβοί και αποτελεί μια μεγάλη ευκαιρία για την προβολή της περιοχής μας στη συγκεκριμένη αγορά .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου