Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

Σύσκεψη Κουντουρά με τους φορείς του Τουρισμού


Σε εξέλιξη βρίσκεται από το πρωί στο υπουργείο Τουρισμού, μεγάλη σύσκεψη της υπουργού αναπληρωτή Τουρισμού Έλενας Κουντουρά, με τους φορείς του Τουρισμού, παρουσία του γενικού γραμματέα του ΕΟΤ Πάνου Λειβαδά.
Στη σύσκεψη μετέχουν εκπρόσωποι του ΣΕΤΕ και όλων των ενώσεων του Τουρισμού και αντικείμενο είναι, πέραν της πρώτης γνωριμίας, η επερχόμενη τουριστική περίοδος, αλλά και οι παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν σε επίπεδο νομοθετικό, για την καλύτερη λειτουργία του χώρου.
Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και η υπουργός ζήτησε την συνεργασία όλων, υποσχόμενη άμεση ανταπόκριση στα επιμέρους αιτήματα.
Μάλιστα θα ακολουθήσουν συνανήσεις τόσο με την ηγεσία του ΣΕΤΕ, όσο και με τους 14 φορείς ξεχωριστά, ώστε να αποτυπωθούν οι προτεραιότητες ανά τομέα.
Παράλληλα η υπουργός ζήτησε και προτάσεις για επείγοντα θέματα, που πρέπει να αντιμετωπιστούν άμεσα, ενόψη της περιόδου.
Στα αξιοσημείωτα η αναφορά της ότι όλα τα θετικά βήματα που έχουν ξεκινήσει από την προηγούμενη πολιτική ηγεσία θα συνεχιστού, ενώ παρεμβάσεις θα υπάρξουν εκεί που παρατηρούνται προβλήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου