Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

Πρωτοπόρος και στις επενδύσεις η Ρόδος!!!


- Πρωταγωνιστούν οι όμιλοι Χατζηλαζάρου και Νικολαϊδη

Ακόμη και σε εποχές κρίσης, δεν λείπουν οι μεγάλες επενδύσεις από τη Ρόδο. 
Όπως γράφει το rodosalarm.gr "Σημαντικά project στον ξενοδοχειακό κλάδο βρίσκονται στα σκαριά, ενώ σύντομα πρόκειται να λειτουργήσει και νέα βιομηχανία γάλακτος στο νησί μας. Συγκεκριμένα πέντε νέα ξενοδοχεία βρίσκονται θα έλθουν να προστεθούν στο το ξενοδοχειακό δυναμικό της Ρόδου και μάλιστα ορισμένα αναμένεται να λειτουργήσουν από τη νέα σεζόν".
Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για επενδύσεις οι οποίες γίνονται από Ροδίτες ξενοδόχους και από ξενοδόχους οι οποίοι δραστηριοποιούνται στη Ρόδο για πολλά χρόνια. 
Τα νέα ξενοδοχεία θα γίνουν στα Βλυχά από τον ξενοδόχο κ. Γ. Μηνέττο, στο Φαληράκι από τον ξενοδόχο κ. Άρη Σουλούνια, στο Κιοτάρι από τον ξενοδόχο κ. Γ. Χατζηλαζάρου (αυτό θα είναι το 6ο ξενοδοχείο του ομίλου), στα Κολύμπια και στο Πλημμύρι από τον ξενοδόχο κ. Νικολαϊδη. 
Επισημαίνεται ότι η επένδυση στο Πλημμύρι είναι από τις μεγαλύτερες που έχουν γίνει στη Ρόδο καθώς όπως έχει γίνει γνωστό φθάνει τα 70 εκατ. ευρώ. Το συγκεκριμένο ξενοδοχείο θα λειτουργήσει την επικείμενη τουριστική σεζόν. 
Επίσης σε εξέλιξη βρίσκεται η επένδυση στο Γκολφ Αφάντου, από τις σημαντικότερες που γίνονται στην Ελλάδα, ενώ από τα μεγαλύτερα deal στον ξενοδοχειακό κλάδο ήταν η αλλαγή ιδιοκτησίας του Μπελβεντέρε και του Rhodos Beach, όπως κατ' αποκλειστικότητα είχαμε αποκαλύψει από το money-tourism.blogspot.com. 
Νέος ιδιοκτήτης είναι ο εκ των μετόχων της εταιρείας στην οποία ανήκουν τα ξενοδοχεία Kalithea Mare, Φίλιππος Σταματιάδης, και πωλητής ήταν η οικογένεια Μανούσου. To ύψος του εν λόγω deal φθάνει στα 17 εκατ. ευρώ σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά! 
Στο μεταξύ, την άνοιξη πρόκειται να λειτουργήσει η νέα γαλακτοβιομηχανία των Παντελή Κουγιού (γιος του Βασίλη Κουγιού, ιδιοκτήτη της ΒΑΠ) και Μιχάλη Μελή (ιδιοκτήτης του ΙΚΤΕΟ). Πρόκειται για μία eπέnδυση η οποία θα ενισχύσει τον πρωτογενή τομέα, ο οποίος έχει παρακμάσει λόγω της μονομερούς ανάπτυξης του τουρισμού. 
Εννοείται ότι όλες αυτές οι επενδύσεις που γίνονται από Ροδίτες στη Ρόδο προσφέρουν θέσεις εργασίας στο ντόπιο δυναμικό, καταλήγει το ρεπορτάζ του rodosalarm.gr
 

1 σχόλιο:

  1. Καλησπέρα ! Συγχαρητήρια στο πανέμορφο μας νησί την Ρόδο! Κατά την άποψή μου οι επενδύσεις είναι πάρα πολύ σημαντικές και για τον τουρισμό αλλά και για την οικονομία μας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή