Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Αντώνης Σαμαράς: Ο Τουρισμός θα βγάλει την Ελλάδα από την κρίση!!!


Εστιάζοντας στις τεράστιες αναπτυξιακές δυνατότητες του τουρισμού, μιλά αυτή τη στιγμή στη Ρόδο, στο ξενοδοχείο RODOS PALACE, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στο νησί. 
Ο πρωθυπουργός υπογράμμισε ιδιαίτερα ότι η χώρα έχει μπει σε αναπτυξιακή τροχιά και σε αυτό συνέβαλλε καθοριστικά ο Τουρισμός. 
Νωρίτερα ο Αντώνης Σαμαράς είχε συνάντηση με εκπροσώπους των παραγωγικών τάξεων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και του τουρισμού. 
Συγκεκριμένα είχε συναντήσεις με τον περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργο Χατζημάρκο, το δήμαρχο Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκο, τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Αντώνη Καμπουράκη και με τους υποψήφιους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, στη διάρκεια της οποίας τέθηκαν αρκετά θέματα και προβλήματα που αφορούν τα νησιά.

Όπως γράφει το in.gr «Θίξαμε σε βάθος τα προβλήματα των νησιών και ιδιαίτερα αυτά που αναφέρονται στον τουρισμό» τόνισε ο κ. Σαμαράς, απευθυνόμενος στους εκπροσώπους των φορέων, και επισήμανε τη σπουδαιότητα του τουρισμού -που έχει αποκτήσει ιδιαίτερη δυναμική- για την ανάπτυξη της εθνικής οικονομίας. 
 «Ο τουρισμός θα σαρώσει, αλλά το πρόβλημα είναι σε ποια κοίτη θα τον πας» ανέφερε ο πρωθυπουργός, σημειώνοντας ότι προαπαιτούμενα για τον επισκέπτη είναι μεταξύ άλλων η ασφάλεια, η σταθερότητα, η αξιοπιστία και η προσφερόμενη ποιότητα του τουριστικού προϊόντος, και πρόσθεσε: «Εμείς, τα προβλήματα τα λύνουμε χωρίς παχιά λόγια και σε συνεργασία με τους φορείς». 
Κατά την επίσκεψη του πρωθυπουργού Α. Σαμαρά ,στα γραφεία της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου στη Ρόδο πραγματοποιήθηκε σύσκεψη για  τον τουρισμό,  και αμέσως μετά ο περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος δώρισε στον πρωθυπουργό μια εικόνα του ταξιάρχη Μιχαήλ.
Ακόμη ο χωρικός αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου Χ. Κόκκινος πρόσφερε στον πρωθυπουργό σειρά από συλλεκτικά γραμματόσημα των ΕΛΤΑ που απεικονίζουν τους αγώνες των νησιωτών μας και την Ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου στην μητέρα Ελλάδα. Στις κρίσιμες στιγμές που περνάει ο τόπος, η πλούσια ελληνική ιστορία μας διδάσκει ότι μόνο με ενότητα και αγώνα έρχεται πάντα το καλύτερο αύριο.
Ο Χ. Κόκκινος ευχήθηκε καλή επιτυχία στον πρωθυπουργό Α. Σαμαρά και το αναμνηστικό αυτό δώρο να του θυμίζει πάντα την Δωδεκάνησο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου