Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

To Camvillia Resort εμπιστεύεται την τεχνολογική υπεροχή της LG


- Συνεργασία της LG με το νέο Boutique Hotel για την παροχή ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων με σκοπό την κάλυψη των συνολικών αναγκών του πολυτελούς συγκροτήματος σε κλιματισμό, θέρμανση, επαγγελματικές τηλεοράσεις και φωτισμό 

H LG Electronics (LG) συνεργάστηκε με το νέο πολυτελές boutique ξενοδοχείο 5* Camvillia Resort, παρέχοντας ολοκληρωμένες επαγγελματικές λύσεις με στόχο την πιο ευχάριστη και άνετη διαμονή των επισκεπτών, δικαιώνοντας πλήρως τις υψηλές ποιοτικές προδιαγραφές του ξενοδοχειακού συγκροτήματος. 
Στο πλαίσιο της συνεργασίας, η LG ανέλαβε την εγκατάσταση συστημάτων της σειράς Multi V IV με σκοπό την κάλυψη των αναγκών του ξενοδοχείου σε κλιματισμό, εξαερισμό και παραγωγή ζεστού νερού, την εγκατάσταση επαγγελματικών τηλεοράσεων LY330C για την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών και επιλογών ψυχαγωγίας και την εγκατάσταση φωτισμού LED για υψηλό επίπεδο φωτισμού, χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και μεγάλη διάρκεια ζωής. 
Το Camvillia Resort εμπιστεύτηκε την τεχνολογία της LG προκειμένου να προσφέρει στους επισκέπτες του υπηρεσίες ανώτερου επιπέδου με την εγκατάσταση συστημάτων κλιματισμού νέας γενιάς της LG, εφοδιασμένα με σύστημα ανάκτησης θερμότητας, που καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες κλιματισμού, εξαερισμού και παραγωγής ζεστού νερού χρήσης.
Συγκεκριμένα, τοποθετήθηκαν 10 πολυδιαιρούμενα συστήματα κλιματισμού LG Multi V IV Heat Pump & Heat Recovery, συνολικής ψυκτικής ισχύος 365KW, καθώς και 65 εσωτερικές μονάδες ψευδοροφής υψηλής στατικής. 
Η εγκατάσταση συμπεριλάμβανε εναλλάκτες αέρος – αέρος και Ηydrokit για τη παραγωγή ζεστού νερού χρήσης, έτσι ώστε η θερμότητα που απορροφάται απο τους χώρους που χρειάζονται ψύξη να χρησιμοποιείται για τη θέρμανση ζεστού νερού χρήσης και να μην απορρίπτεται στο περιβάλλον, συμβάλλοντας έτσι στην εξοικονόμηση ενέργειας. 
Τα συστήματα LG Multi V IV επιλέχθηκαν για τον εργονομικό σχεδιασμό τους, την ευκολία στην εγκατάσταση και το χαμηλό κόστος λειτουργίας τους. Επιπλέον, η υψηλή αξιοπιστία της LG, καθώς και ο εκτεταμένος χρόνος εγγύησης των προϊόντων της έπαιξαν εξίσου σημαντικό ρόλο στη συνεργασία με το πολυτελές συγκρότημα. Η νέα σειρά επαγγελματικών τηλεοράσεων ξενοδοχειακού τύπου LG LY330C που επιλέχθηκε περιλαμβάνει μοντέλα τεχνολογίας HD, με Full HD (ανάλυση 1920 x 1080) για μοναδική ευκρίνεια και φωτεινότητα, ενώ διαθέτει πλήθος εξειδικευμένων επαγγελματικών λειτουργιών για την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών και επιλογών ψυχαγωγίας. 
Συγκεκριμένα στα δωμάτια και τους χώρους του Camvillia Resort τοποθετήθηκαν 14 μονάδες 28’’, 5 μονάδες 32’’ και 1 μονάδα 42’’ από τη σειρά LY330C. Αναβαθμίζοντας τη συνολική εμπειρία των επισκεπτών, οι επαγγελματικές τηλεοράσεις της LG διαθέτουν λειτουργίες προσωποποιημένων μηνυμάτων, διαμόρφωσης λίστας καναλιών, συμβατότητα σύνδεσης με φορητές συσκευές για αναπαραγωγή περιεχομένου (Remote Jack Pack) και ενσωματωμένο δέκτη DVB-T/C για λήψη επίγειας ψηφιακής καλωδιακής για να προσφέρουν μία ακόμα πιο ολοκληρωμένη εμπειρία ψυχαγωγίας. 
Επιπλέον, χάρη στο Hotel mode, αποτρέπεται η μη ενδεδειγμένη χρήση της συσκευής όπως π.χ. πολύ υψηλή ένταση ήχου και υπάρχει η δυνατότητα ‘κλειδώματος’ των καναλιών. 
Τέλος, οι τηλεοράσεις LG διαθέτουν πιστοποιήσεις ERP και Energy Star, καθώς εξοικονομούν ενέργεια και συμβάλλουν στην προστασία του περιβάλλοντος. 
Τέλος, στο πλαίσιο της συνεργασίας με το πολυτελές συγκρότημα, τοποθετήθηκαν λαμπτήρες φωτισμού LG LED τύπου Bulb B0727EA3N71. Οι λαμπτήρες LG LED διαθέτουν υψηλά επίπεδα φωτισμού, ενώ προσφέρουν έως και 80% εξοικονόμηση ενέργειας και είναι φιλικοί προς το περιβάλλον. 
Αποτελούν την ιδανική λύση, αφού μπορούν να αντικαταστήσουν συμβατικούς λαμπτήρες πυρακτώσεως 40W/60W, δημιουργώντας ζεστή και ευχάριστη ατμόσφαιρα στον εκάστοτε χώρο. 
Ταυτόχρονα το μικρό κόστος εγκατάστασης και η μεγάλη διάρκεια ζωής τους (έως και 22 χρόνια) εξασφαλίζουν την ταχύτερη απόσβεση της δαπάνης. 
Η νέα συνεργασία της LG με το Camvillia Resort επιβεβαιώνει την τεχνολογική υπεροχή και το υψηλό επίπεδο των προϊόντων και των υπηρεσιών που παρέχει στο πλαίσιο των ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων. 
Με πολυάριθμες συνεργασίες με μεγάλες επιχειρήσεις και οργανισμούς της τουριστικής αγοράς, η LG κατέχει ηγετική θέση και στον κλάδο του τουρισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου