Σάββατο, 8 Νοεμβρίου 2014

Οργίλη διάψευση της ΛΑΜΨΑ!!!

 
Σε οργίλη διάψευση προχώρησε η εταιρία ΛΑΜΨΑ, ιδιοκτήτρια του εμβληματικού ξενοδοχείου ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΝΙΑ, αλλά και η οικογένεια Λασκαρίδη, σχετικά με όσα αναφέρουν δημοσιεύματα για πώληση μετοχών προς τρίτους 
Μάλιστα απειλεί ευθέως με προσφυγή στη Δικαιοσύνη, χαρακτηρίζοντας τα δημοσιεύματα αυτά "επικίνδυνα και συκοφαντικά".
Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση της ΛΑΜΨΑ έχει ως εξής:
"Τελευταία εμφανίζονται στον τύπο δημοσιεύματα που συνδέουν την εταιρεία ΛΑΜΨΑ (ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία) και τους βασικούς μετόχους Θ. και Π. ΛΑΣΚΑΡΙΔΗ με ψεύδη και υπονοούμενα γύρω από την δραστηριότητα της Εταιρείας. 
Τα δημοσιεύματα αυτά είναι επικίνδυνα και συκοφαντικά. Δυσφημούν μια παραδοσιακή ξενοδοχειακή επιχείρηση, εισηγμένη στο Χρηματιστήριο από το 1946, η οποία απασχολεί πάνω από 1.000 εργαζομένους στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Δυσφημούν το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, το ιστορικότερο ξενοδοχείο της χώρας, σε μια περίοδο που προσπαθεί να ανακάμψει από την 5ετή κρίση και τις φυσικές ζημιές που υπέστη από τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας. 
Συκοφαντούν με ψεύδη τους βασικούς μετόχους της επιχείρησης, οι οποίοι έχουν επενδύσει εξ ιδίων άνω των €180εκ. στην εταιρία ΛΑΜΨΑ και στην ριζική ανακαίνιση του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία, χωρίς να λάβουν ούτε €1 επιδότηση. 
Η εταιρεία διαψεύδει τα δημοσιεύματα και δηλώνει ότι όλα τα στοιχεία για την δραστηριότητά της και την εξέλιξη του μετοχολογίου της είναι κατατεθειμένα στο ΧΑΑ και ελευθέρως προσβάσιμα στο διαδίκτυο, οπότε κάθε περεταίρω παράθεση περιττεύει. 
Εύκολα διαπιστώνεται ότι οι βασικοί μέτοχοι δεν έχουν προβεί σε ουδεμία πώληση προς τρίτους όπως ψευδώς διαδίδεται. 
Η ΛΑΜΨΑ θα εξαντλήσει κάθε ποινική και αστική ενέργεια προκειμένου να προστατεύσει το κύρος της και τους εργαζομένους αλλά και τις επιχειρήσεις που συνεργάζονται με αυτήν. 
Εκ της Διοικήσεως"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου