Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

RUN-ΤΕΒΟΥ τον Σεπτέμβρη


Οι fit & stylish Ελληνίδες θα συναντηθούν για τρίτη συνεχή χρονιά στις 10 το πρωί της Κυριακής 21 Σεπτεμβρίου, στο παραδεισένιο συγκρότημα του Αστέρα, για να συμμετάσχουν σε ένα αγώνα αποκλειστικά για γυναίκες, και πάντα για καλό σκοπό!
Δεν έχει σημασία αν τρέχετε τα πρώτα σας χιλιόμετρα στο διάδρομο του γυμναστηρίου, ή αν μόλις καταρρίψατε το προσωπικό σας ρεκόρ στο μαραθώνιο. 
Κοινός στόχος είναι η συμμετοχή, ο τερματισμός, και η στήριξη του σωματείου ΔΕΣΜΟΣ.
Το μόνο που έχoυν να κάνουν οι συμμετέχουσες, είναι να διαλέξουν απόσταση -5 ή 10 χλμ- και να απολαύσουν την καταπράσινη διαδρομή στο Λαιμό της Βουλιαγμένης, δίπλα στο γαλάζιο της θάλασσας.
Οι συμμετέχουσες θα λάβουν αριθμό συμμετοχής με το όνομα τους, θα χρονομετρηθούν με ηλεκτρονικό bibtag από την εταιρεία που εγγυάται τα αποτελεσματα στον Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας και θα τους προσφερθούν σημαντικά δώρα!
Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ
Το κορυφαίο ξενοδοχειακό συγκρότημα της Αττικής, Astir Palace, συντονίζεται με την παγκόσμια τάση του τρεξίματος και αγκαλιάζει για τρίτη συνεχή χρονιά έναν αγώνα δρόμου αποκλειστικά για γυναίκες.Στις 21/09/2014, θα έχετε την ευκαιρία να “εισβάλετε” τρέχοντας σε αυτό τον μυστικό παράδεισο δίπλα στην πόλη!Το exclusive resort της Αθηναϊκής ριβιέρα θα φιλοξενήσει το πάρκινγκ, τη γραμματεία του αγώνα, τα προσωπικά είδη των δρομέων αλλά και το πάρτι των απονομών. 
Οι δρομείς θα τρέξουν μέσα από τους πευκόφυτους δρόμους του συγκροτήματος ως το τέρμα του Λαιμού της Βουλιαγμένης και μέσα από την πανέμορφη Astir Marina με τα πολυτελή γιοτ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου