Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

Επιστρέψαμε δριμύτεροι!!!


- Εδώ το ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ στην ψηφιακή του έκδοση

Καλό μήνα!!! 
Καλό Φθινόπωρο!!! 
Επιστρέψαμε δριμύτεροι και ήταν η πρώτη χρονιά που λείψαμε τόσο πολύ. 
Κάτι η μικρή περιπέτεια, κάτι το ταξίδι στη Γερμανία, μετά από πρόσκληση του γερμανικού υπουργείου Εξωτερικών, μας έκανε να μείνουμε ... μακριά σας, περισσότερο από το συνηθισμένο. 
Είμαστε πίσω όμως, δυνατοί και ορεξάτοι. 
Κατ' αρχάς για να ευλογήσουμε και λίγο τα γένια μας, στις αρχές Αυγούστου κυκλοφόρησε το ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ, και αν και το έχετε λάβει, ωστόσο να κάνουμε μια μικρή παρουσίαση, γιατί ως γνωστό "αν δεν παινέψεις το σπίτι σου..." , κ.λπ., κ.λπ.. 
Με πλήθος συνεντεύξεων, με πρώτη αυτή της υπουργού Τουρισμού Όλγας Κεφαλογιάννη, αλλά και του νέου περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργου Χατζημάρκου, με πολλά ενδιαφέροντα θέματα και βέβαια το αφιέρωμα στη Ρόδο, το ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ, έδωσε τον "τόνο" της φετινής τουριστικής περιόδου.
Μερικά από τα θέματα: 
- «Ράλι» ανόδου στον ευρωπαϊκό τουρισμό: Με τις αφίξεις στην Ευρώπη για το σύνολο του 2014 να αναμένονται αυξημένες κατά 4,1%, ο ευρωπαϊκός τουρισμός δείχνει να συνεχίζει το «ράλι» ανόδου των τελευταίων ετών. 
- ΟΛΓΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ: Η χώρα μας προσφέρεται για τουρισμό 12 μήνες το χρόνο Τον απολογισμό των δύο χρόνων που ηγείται του ελληνικού Τουρισμού, κάνει, μιλώντας στο «ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ», η υπουργός Τουρισμού, κα. Όλγα Κεφαλογιάννη, υπογραμμίζοντας ότι ο ελληνικός τουρισμός αποτελεί βασικό πυλώνα ανάπτυξης της χώρας. 
- ΑΦΙΕΡΩΜΑ: ΡΟΔΟΣ - ΚΩΣ 
- ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟΣ: Θα προσελκύσουμε νέες επενδύσεις Σε μία εποχή που δεν υπάρχουν κρατικά κονδύλια η προσέλκυση ιδιωτικών κεφαλαίων και επενδύσεων είναι μονόδρομος εάν θέλουμε να μιλάμε για ανάπτυξη. Αυτό υποστηρίζει σε συνέντευξή του στο «ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ», ο νεοεκλεγείς Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, κ. Γιώργος Χατζημάρκος. 86. 
- ΜΙΧΑΛΗΣ ΒΑΜΙΕΔΑΚΗΣ: Η Πολιτεία οφείλει να στηρίξει την επιχειρηματικότητα Για τη νέα τουριστική περίοδο, τόσο στην Κρήτη, όσο και στη χώρα γενικά μιλάει σε συνέντευξή του στο «ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ» ο Μιχάλης Βαμιεδάκης, ο κρητικός επιχειρηματίας, που διακινεί πάνω από 300.000 τουρίστες στην Ελλάδα και την Κύπρο, εκφράζοντας τον προβληματισμό του για την εποχικότητα του ελληνικού τουρισμού. 
- ΝΙΚΟΣ ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ: Πρωταγωνίστρια και φέτος η Κρήτη στον Τουρισμό Την άποψη ότι η Κρήτη θα είναι και φέτος πρωταγωνίστρια στον ελληνικό Τουρισμό, χωρίς, ωστόσο, να υπάρξει η μεγάλη αύξηση που αναμενόταν, λόγω της μείωσης που καταγράφει η ρωσική αγορά, εκφράζει, μιλώντας στο «ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ», ο διευθύνων σύμβουλος των Cactus Hotels και πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ηρακλείου, κ. Νίκος Χαλκιαδάκης. 
- ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΤΖΗΚΑΣ: Επενδύουμε στην ποιότητα Την πεποίθηση ότι η Αθήνα επανέρχεται στο προσκήνιο μετά από μία δύσκολη πενταετία, εκφράζει σε συνέντευξή του στο «ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ», ο γενικός διευθυντής του ξενοδοχείου Novotel Athenes, κ. Ευριπίδης Τζήκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου