Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

Διακρίσεις για GB και Tudor!!!



Τα εστιατόρια GB Roof Garden του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία και το Tudor Hall του King George αποτελούν τα μοναδικά εστιατόρια στην Αθήνα που περιλήφθηκαν στη λίστα του περιοδικού ‘Wine Spectator’ ως τα εστιατόρια με την καλύτερη λίστα κρασιών σε όλο τον κόσμο. 
Το εστιατόριο GB Roof Garden για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά διακρίνεται από το ‘Wine Spectator’, ένα από τα δημοφιλέστερα περιοδικά κρασιού και συγκαταλέγεται στους νικητές του Wine Spectator Restaurant Award. 
Πέρυσι συμπεριλήφθηκε στη λίστα των επίτιμων διακεκριμένων και ήταν ανάμεσα στους 2791 νικητές παγκοσμίως, λαμβάνοντας το ‘Award of Excellence 2013’. Φέτος, το εστιατόριο του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία τιμήθηκε με το βραβείο ‘Best of Award of Excellence 2014’, τίτλος που το τιμάει ακόμα περισσότερο και ανεβάζει τον πήχη εξαιρετικά ψηλά. Σύμφωνα με το περιοδικό το βραβείο αυτό δημιουργήθηκε με στόχο να παρουσιάζει τα εστιατόρια που ξεπερνούν τις προϋποθέσεις του ‘Award of Excellence 2013’.
Ο Sommelier του εστιατορίου, Ευάγγελος Ψωφίδης, με σημαντικές γνώσεις και πάθος για τα κρασιά και τα αποστάγματα, στοχεύει μέσα από την λίστα κρασιών του Ξενοδοχείου, στην απεικόνιση των μεγαλύτερων οινοπαραγωγικών περιοχών του κόσμου. ‘Ετσι, επιλέγει να εντάξει στην βραβευμένη πλέον λίστα, κρασιά που περιγράφουν καλύτερα τα χαρακτηριστικά των περιοχών αυτών. 
Το εστιατόριο Tudor Hall στον 7ο όροφο του ξενοδοχείου King George, από τον πρώτο μόλις χρόνο λειτουργίας του διακρίνεται από το ‘Wine Spectator’, ένα από τα δημοφιλέστερα περιοδικά κρασιού και συγκαταλέγεται στους νικητές του Wine Spectator Restaurant Award. 
Σύμφωνα με το περιοδικό βραβεύονται εστιατόρια με λίστα κρασιών που παρουσιάζει μεγάλη ποικιλία από πολλές διαφορετικές περιοχές ανά τον κόσμο και το Tudor Hall ήταν ανάμεσα τους, λαμβάνοντας την ειδική διάκριση ‘Best of Award of Excellence 2014’. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου