Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

Αφάντου: Ο Γιάννης Χατζηλαζάρου έκανε την έκπληξη!!!


- Αυτό είναι το προφίλ των 4 διεκδικητών
- Γνωστός ως ο κύριος "δεν χρωστάει πουθενά" ο Γιάννης Χατζηλαζάρου τολμά
- Ομογενής από τις ΗΠΑ ο Μ. Αγγελιάδης
- Πολυσχιδής δραστηριότητα από τον Δ. Ανδριόπουλο


H παραλία Αφάντου
O γνωστός Ροδίτης και εξαιρετικός ξενοδόχος Γιάννης Χατζαλαζάρου έκανε την έκπληξη στον διαγωνισμό για την περιοχή της Αφάντου που έχει σε εξέλιξη το ΤΑΙΠΕΔ καταθέτοντας χθες δεσμευτική προσφορά. 
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΤΑΙΠΕΔ "τέσσερα επενδυτικά σχήματα υπέβαλαν δεσμευτικές προσφορές για την αξιοποίηση των ακινήτων στην περιοχή Αφάντου στη Ρόδο. 
Συγκεκριμένα: 
 Aegean Sun Investments Limited 
 Dimand Ανώνυμη Εταιρεία Αξιοποίησης και Εκμετάλλευσης Ακινήτων και Κατασκευών, Υπηρεσιών και Συμμετοχών 
 M.A. Angeliades Inc. 
 Ξεν. Τορ. Εμπ. Γεωργ. Οικ. Επιχειρήσεις Ι. Χατζηλαζάρου"
Η εταιρία Aegean Sun είναι συμφερόντων της Atlantica στην οποία συμμετέχουν η TUI και η οικογένεια Νικολαϊδη, ενώ η M.A. Angeliades Inc, ανήκει στον ομογενή και καταγόμενο από τα Δωδεκάνησα

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ θα αποφασίσει σε επόμενη συνεδρίασή του για την εγκυρότητα των προσφορών των υποψηφίων, μετά από εισήγηση των χρηματοοικονομικών και νομικών του συμβούλων και στη συνέχεια θα προβεί στην αποσφράγιση των φακέλων των οικονομικών προσφορών.
Τα τελευταία 15 χρόνια πάνω από πέντε διαγωνισμοί έχουν πραγματοποιηθεί για την έκταση στην Αφάντου, χωρίς αποτέλεσμα.
Το 2013 ο διαγωνισμός του ΤΑΙΠΕΔ για την έκταση κατέληξε δύο φορές άγονος, καθώς δεν υπήρξε έμπρακτο ενδιαφέρον από επενδυτές. Το ακίνητο στην περιοχή Αφάντου, βρίσκεται στο βορειοανατολικό τμήμα της Ρόδου, 20 χιλιόμετρα από την πόλη, κοντά στο διεθνές αεροδρόμιο του νησιού και έχει επιφάνεια περίπου 1.850.000 τ.μ..
Σε αυτό περιλαμβάνεται και γήπεδο γκολφ 18 οπών, έκτασης 450.000 τ.μ. περίπου, σχεδιάστηκε από τον Ντόναλντ Χαραντίν και λειτουργεί από το Μάιο του 1973. Θεωρείται κατάλληλο για την ανάπτυξη παραθεριστικών κατοικιών, ξενοδοχειακών και εγκαταστάσεων παροχής υπηρεσιών τουρισμού αναψυχής, γύρω από το υφιστάμενο γήπεδο γκολφ.

O Γιάννης Χατζηλαζάρου

- Δείτε εδώ μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ το 2007 που αναφέρεται στην επιχειρηματική διαδρομή του

- Περισσότερες από 710.000 διανυκτερεύσεις σε 1.760 δωμάτια και 5.000 κλίνες το 2013, θα ξεπεράσει τις 800.000 το 2014 !!! 

To εξαιρετικό Boutique 5
O Γιάννης Χατζηλαζάρου είναι γνωστός ως ο "κύριος δεν χρωστάω".
Δεν χρωστάει πουθενά, ενώ η τυπικότητα στις πληρωμές του είναι παροιμιώδης.
Διαθέτοντας 1760 δωμάτια και 5.000 κλίνες, έκανε το 2013 περισσότερες από 710.000 διανυκτερεύσεις!!!
Του αρέσει το μπετό και μονίμως είναι σε εργοτάξια, καθώς επιβλέπει προσωπικά όλα τα έργα.
Μεγάλο ρόλο στη ζωή του έχει διαδραματίσει η οικογένειά του, η γυναίκα του Μαρία και τα τρία του παιδιά, Σταμάτης, Παναγιώτης και Ανδριάννα, την οποία μάλιστα πάντρεψε πρόσφατα.


Ξενιτεύτηκε σε όντας ο προτελευταίος από επτά παιδιά μιας οικογένειας από το Ασκληπιό. 
Το 1965, στα 17 του, πήγε στο πρώην Ζαΐρ το σημερινό Κονγκό, όπου από το 1956 βρισκόταν εκεί ο μεγάλος του αδελφός και άλλα δύο του αδέλφια. Πέντε παιδιά βρέθήκαν να δουλεύουν στην Αφρική, σε ένα μεγάλο ταξίδι που για τον ίδιο κράτησε 25 χρόνια. Τα πέντε αδέρφια ασχολούνταν με τη βιομηχανία και το εμπόριο. Είχαν  δύο εργοστάσια κοπής ξύλου και έκαναν εξαγωγές, ένα εργοστάσιο παραγωγής υφασμάτων-πλεκτοβιομηχανία- αλλά και γενικό εμπόριο χονδρικής.
To Princess Adriana
Το 1974 έγινε η κρατικοποίηση των περιουσιών και παρέμειναν στο Κονγκό τρία αδέλφια. Τότε ανέλαβε ο ίδιος τον προγραμματισμό και την επέκταση σε νέες δουλειές.
Σε ένα του ταξίδι μου το 1977 στη Ρόδο γνώρισε στο χωριό του τον Ασκληπιό τη γυναίκα του που κι εκείνη βρέθηκε εκεί για διακοπές, αφού ζούσε και σπούδαζε στη Γερμανία.
Σε τρείς εβδομάδες γνωριμίας παντρεύτηκαν και έφυγαν στην Αφρική.
Το 1987 αποφάσισε να επενδύσει στον τουρισμό και μάλιστα στο Κιοτάρι της Νότιας Ρόδου. Εκεί τότε είχε μόνο χωράφια και βέβαια την υπέροχη θάλασσα που έβλεπε ότι είναι το μέλλον.
Ενώ λοιπόν ζούσε ακόμα στην Αφρική άρχισε να ψάχνει εκτάσεις, για να δημιουργήσει ένα μεγάλο ξενοδοχείο. Προχωρούσε τα σχέδιά του και στο τέλος του 1990 ξεκίνησε να χτίζει το πρώτο του ξενοδοχείο το “Rhodes Princess”.
Επιστρέφει στη Ρόδο και το ξενοδοχείο λειτούργησε το 1993.
Και το ένα ξενοδοχείο έφερε το άλλο! Τα δύο πρώτα χρόνια της λειτουργίας του έγιναν επεκτάσεις. Το 1997 αγόρασε ένα ξενοδοχείο πάνω στο βουνό το “Princess Sun”tο οποίο και ανακαίνισε.
Δύο χρόνια μετά αγόρασε μια έκταση 116 στρεμμάτων, στα Λοθιάρικα της Λάρδου και ξεκίνησε να φτιάχνει το τρίτο του ξενοδοχείο το “Lindos Princess”. Το 2001 ξεκίνησε να το χτίζω και τον Ιούνιο του 2002 λειτούργησε. Τότε η δυναμικότητά του ήταν 416 δωμάτια και μετά έγιναν δύο απανωτές επεκτάσεις.
Το 2007 αγοράζει 120 στρέμματα στο Κιοτάρι, κοντά στα πρώτα του ξενοδοχεία και προχωράει στην ανέγεση και λειτουργία του Princess Adriana και ταυτόχρονα toy Boutique 5, το όνομα του οποίου προέκυψε από την 5μελή οικογένειά του !!!

O Δημήτρης Ανδριόπουλος

Με ένα πολύ "γεμάτο βιογραφικό" ο Δημήτρης Ανδριόπουλος, ιδιοκτήτης της Dimand κατέθεσε δεσμευτικη προσφορά στο διαγωνισμό του ΤΑΙΠΕΔ.
Όπως διαβάζουμε σε ένα πολύ ενδιαφέρον θέμα του iefimerida.gr, ακριβώς ένα χρόνο πριν "Η ιστορία του μοιάζει καλογραμμένη αμερικανική κομεντί. Από εκείνες που ελάχιστοι παραδέχονται ότι βλέπουν, μα όλοι ένοχα απολαμβάνουν.
Το... σενάριο - ο ίδιος το αποκαλεί παραμύθι - περιλαμβάνει ανέμελα, δημιουργικά παιδικά χρόνια, επιτυχίες, στραπάτσα, δοκιμασίες, αγάπη, τολμήματα, πόνο, κόντρες, μα πάνω απ' όλα μαρτυρά ένα αντισυμβατικά ανήσυχο πνεύμα. Η πορεία του Δημήτρη Ανδριόπουλου, του επιχειρηματία που ο Δημήτρης Μελισσανίδης εμπιστεύεται την κατασκευή του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, δείχνει έναν άνθρωπο που αρνείται να συμβιβαστεί με τον κόσμο που οι άλλοι έχουν πλάσει για λογαριασμό του. Απεχθάνεται τα στερεότυπα, τις ταμπέλες. Δεν διστάζει να λερωθεί (κυριολεκτικά και μεταφορικά), να βγει εκτός ζώνης ασφαλείας, να τολμήσει. Η ζωή του Δημήτρη Ανδριόπουλου αποτελεί μια αέναη αναζήτηση της επιτυχίας στα όρια του τυχοδιωκτισμού. Μόνιμος συνοδοιπόρος του σε αυτή, είναι το (γοητευτικό όσο και βασανιστικό) αίσθημα του ανικανοποίητου. Η διαδρομή του από την ανεμελιά της Πάτρας όπου πωλούσε λουκούμια για χαρτζιλίκι, στα κουλουάρ του στίβου, από την τσίκνα της κουζίνας, στη φουρτούνα της θάλασσας κι από εκεί στον σκληρό κόσμο της κατασκευής είναι ένα success story.

«Εφιάλτης» στην κουζίνα 

Πριν την επέλαση των πολυεθνικών και τον εκμοντερνισμό της αγοράς ένα μεσημέρι στα καινούρια McDonalds στο Σύνταγμα ή τον Πειραιά θεωρούνταν εμπειρία να τη διηγείσαι στους φίλους σου. Για τον Δημήτρη Ανδριόπουλο, μάλλον τραυματική ήταν. Το κατάστημα στο Πασαλιμάνι ήταν δικό του. Η μητρική αμερικάνικη εταιρία τον εμπιστεύτηκε ανάμεσα σε χιλιάδες άλλους υποψήφιους για να πάρουν το franchise. Εκείνος ακραιφνής επαγγελματίας πήγε στην Αμερική για εκπαίδευση, «βούτηξε» μέσα στην κουζίνα, έψηνε, κουβαλούσε, μάθαινε τα μυστικά από τον πάτο της ιεραρχίας. Στην κορυφή, όμως, ήταν δύσκολα. Τα υψηλά λειτουργικά κόστη δεν άφησαν το πρώτο του μεγάλο εγχείρημα να μακροημερεύσει. Τρία χρονιά μετά πούλησε πίσω τον τίτλο στην αμερικανική εταιρεία. Στις αποτυχίες του (αρκετά μεταγενέστερα) συμπεριλαμβάνεται και η χάραξη στρατηγικής για λογαριασμό των γερμανικών σούπερ μάρκετ Aldi τα οποία αναγκάστηκαν σε... άτακτη φυγή από την Ελλάδα.

Ο αναμορφωτής της Superfast Ferries 

O Δημήτρης Ανδριόπουλος, όπως είπαμε δεν αναγνωρίζει επαγγελματικά στεγανά, έτσι μετά την περιπέτειά του με τα McDonalds ασχολήθηκε με τη ναυτιλία. Είναι η εποχή που ο εφοπλιστής Περικλής Παναγόπουλος αποφασίζει να δρομολογήσει γρήγορα πλοία στη γραμμή Πάτρα-Ανκόνα. Ο Ανδριόπουλος αναλαμβάνει θέση άμεσου συνεργάτη στην Superfast Ferries. Οργανώνει την επιχείρηση, εξασφαλίζει συνεργασίες σε όλη την Ευρώπη και καθιερώνει το ηλεκτρονικό σύστημα κρατήσεων. Λίγα χρόνια αργότερα, όμως, έρχεται σε διαφωνία με την οικογένεια κι απομακρύνεται από την εταιρεία.

Η στροφή στο real estate και το Καραϊσκάκη 

Ο κατασκευαστικός κλάδος μπήκε στη ζωή του στα τέλη της δεκαετίας του '90 όταν και ανέλαβε πόστο διευθύνοντος συμβούλου στην εταιρεία ανάπτυξης ακινήτων REDS. Η εταιρεία κατασκεύασε μια σειρά από σημαντικά έργα (κατοικίες στον λόφο Εντισον, τους σταθμούς της Αττικής Οδού κ.ά.) και μέσω αυτής ο κ. Ανδριόπουλος γνώρισε τον αρχιτέκτονα Στέλιο Αγιοστρατίτη που τον έφερε σε επαφή με τον Σωκράτη Κόκκαλη, που σχεδίαζε το νέο «Γ. Καραϊσκάκης». Ο κ. Ανδριόπουλος σήκωσε στην πλάτη του όλο το project της κατασκευής του νέου γηπέδου του Ολυμπιακού. Με την εμπειρία του από το Καραϊσκάκη, ο 53χρονος επιχειρηματίας είχε ενεργή συμμετοχή στην κατασκευή του γηπέδου της Λάρισας, ενώ ήταν σύμβουλος του Δήμου Αθηναίων στο θέμα της διπλής ανάπλασης Βοτανικού και Λεωφόρου.

Τα τελευταία του deals 

Στις αρχές του 2013 η Dimand, η εταιρεία του κ. Ανδριόπουλου έκλεισε ένα από τα ακριβότερα deals της αγοράς. Πούλησε αντί 119 εκατ. ευρώ στην Εθνική Πανγαία το κτίριο που κατασκεύασε και μίσθωσε στην Cosmote στην Παιανία. Πρόκειται για ένα από τα πρώτα μεγάλα πράσινα έργα στην Ελλάδα, με την πιστοποίηση του αμερικανικού οργανισμού LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) που δίνει ιδιαίτερο βάρος στις επιπτώσεις ενός κτιρίου στο περιβάλλον, αλλά και στο ενεργειακό του αποτύπωμα.

Γλίτωσε από τις βόμβες

Ολα στη ζωή είναι θέμα timing. Αν δεν μπορείς να βρίσκεσαι στο κατάλληλο σημείο την κατάλληλη στιγμή, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μη βρίσκεσαι στο χειρότερο σημείο τη χειρότερη στιγμή. Ο Δημήτρης Ανδριόπουλος εν αγνοία του φλέρταρε με το θάνατο και τον κέρδισε για εννιά λεπτά. Τόσος χρόνος μεσολάβησε από τη στιγμή που τερμάτισε (στις 15/4) στον μαραθώνιο της Βοστώνης μέχρι που εξερράγη η πρώτη βόμβα των αδερφών Τσαρνάεφ. Μαζί του ήταν και ο μεγάλος του γιος, ο Δημήτρης που σπουδάζει στην Αμερική, ενώ ο μικρός του γιος περίμενε κοντά στο σημείο που έσκασε η βόμβα. Αυτός ήταν ο 11ος μαραθώνιος στην ερασιτεχνική καριέρα δρομέα του Δημήτρη Ανδριόπουλου.

Ο πρώτος μάνατζερ στο στίβο 

Το πάθος του κ. Ανδριόπουλου με το στίβο χρονολογείται από τότε που ήταν παιδί και παρακολουθούσε μανιωδώς αγώνες.
Ο κλασικός αθλητισμός τον απασχόλησε επαγγελματικά το 1994. Κατά τύχη. Εκείνη την εποχή ήταν project manager στη Superfast Ferries που αναζητούσε «νονά» για το νέο της πλοίο. Ο Ανδριόπουλος ως γνώστης του αντικειμένου πρότεινε τη θριαμβεύτρια της Βαρκελώνης, Βούλα Πατουλίδου. «Το πείραμα πέτυχε και η εταιρεία αποφάσισε να φτιάξει ομάδα με τους Λάμπρο Παπακώστα, Ολγα Βασδέκη, Σπύρο Βασδέκη, Αλέξανδρο Τερζιάν, Κατερίνα Κόφφα και προπονητή τον Γιώργο Πομάσκι», εξιστορεί ο Ανδριόπουλος στο «Βήμα». Κάπως έτσι και λόγω της φιλικής του σχέσης με τους περισσότερους αθλητές, ο Δημήτρης Ανδριόπουλος έγινε μάνατζερ στίβου.
Ο μόνος Ελληνας εγκεκριμένος από την IAAF. Κράτησε την απασχόληση αυτή περισσότερο ως χόμπι μέχρι το 2000 οπότε λόγω φόρτου εργασίας και απογοήτευσης από τη στάση κάποιων αθλητών, σταμάτησε να ασχολείται. Από το χώρο του στίβου, όμως, δεν έφυγε ποτέ. Πριν από λίγους μήνες ανέλαβε ταμίας στο διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ, αλλά καθαιρέθηκε έπειτα από κόντρα του με τη διοίκηση για τον κλασικό μαραθώνιο των Αθηνών. Εκείνος υποστήριζε πως είναι παράνομο να δοθεί η διοργάνωση ενός τόσο μεγάλου γεγονότος με απευθείας ανάθεση και ζητούσε να γίνει διαγωνισμός. Το προεδρείο του ΣΕΓΑΣ το αρνήθηκε κατηγορηματικά, τον διέγραψε κι ένα μήνα αργότερα αναγκάστηκε να πραγματοποιήσει διαγωνισμό όπως ακριβώς πρότεινε ο Ανδριόπουλος.

Η χαμένη του σύντροφος 

Το επιχειρηματικό εγχείρημα του Δημήτρη Ανδριόπουλου με τα Mc Donalds δεν στέφθηκε από επιτυχία, μα σημάδεψε τη ζωή του με έναν τρόπο που δεν περίμενε. Εκεί γνώρισε τη μετέπειτα σύζυγό του και μητέρα των δύο παιδιών του Πέρρη Μουζακιώτη. Μαζί εργάστηκαν και στην Ελληνική Τεχνοδομική, ενώ η Μουζακιώτη ήταν από τους εμπνευστές της δημιουργίας τη Dimand SA όπου και εργαζόταν στον τομέα της επικοινωνίας και του μάρκετινγκ μέχρι τον θάνατό της από μια σοβαρή ασθένεια.

Η σχέση του με τη Νίκη Ξάνθου 

Η γοητευτική πρώην πρωταθλήτρια του μήκους μπήκε στη ζωή του Δημήτρη Ανδριόπουλου όταν εκείνος ήταν μάνατζέρ της στο στίβο. Ανάμεσά τους υπήρχε μια σχέση αμοιβαίας εκτίμησης που με το πέρασμα του χρόνου αναπτύχθηκε και σ' άλλα επίπεδα. Οι δυο τους συνεταιρίστηκαν στην εταιρεία Terra Attiva για την κατασκευή 11 πολυτελών κατοικιών στην Πάτμο.

O M. Αγγελιάδης
 
Όπως γράφει το tornosnews "Ο Μερκούριος, ή όπως είναι ευρύτερα γνωστός, Μάικ Αγγελιάδης, είναι ένας από τους 4 ενδιαφερόμενους επενδυτές για την έκταση του ΕΟΤ στην Αφάντου Ρόδου.
O κ. Αγγελιάδης γεννήθηκε το 1941 στη Σύμη και μετανάστευσε στις ΗΠΑ το 1960. Λίγα χρόνια αργότερα ίδρυσε τη δική του εργολαβική εταιρία, Magnetic Construction Corp, η οποία έχει κατασκευάσει 186 εστιατόρια –τα περισσότερα ομογενών ιδιοκτητών- μόνο στη μητροπολιτική περιοχή της Νέας Υόρκης και το 1991 προχώρησε στην δημιουργία της «M.A.Angeliades Inc», μιας από τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες των Ηνωμένων Πολιτειών. Συγκεκριμένα είναι ανάμεσα στις πρώτες 400 και η 5η μεγαλύτερη της Νέας Υόρκης.
Η εταιρία δραστηριοποιείται αποκλειστικά σε κυβερνητικά, δημόσια έργα. Μεταξύ των έργων που αναλαμβάνει είναι σχολεία, βιβλιοθήκες, σταθμοί του μετρό και δημόσια κτίρια. Φεύγοντας νέος από το νησί του, όπως έχει γράψει ο Εθνικός Κήρυκας, είχε για κατευόδιο και εφόδιά του τις ευχές του Πανορμίτη (τουΤαξιάρχη) της Σύμης και συνοδίτη του τις ευχές των γονιών του, όταν με μάτια κλαμένα τον αποχαιρετούσαν στο μουράγιο της Σύμης, λέγοντάς του ότι «ο Πανορμίτης να σε σκεπάζει γιε μας με τα φτερά του και η ευχή της Παναγιάς να είναι μπροστά στο διάβα της ζωής σου».
Κι ο Πανορμίτης, ο πολιούχος της Σύμης, τον σκέπασε και τον σκεπάζει σ’ όλες τις εύκολες αλλά και τις δύσκολες στιγμές της ζωής του, κι η ευχή των γονιών του αντηχεί μέσα στα αυτιά του σε κάθε του βήμα, σε κάθε του απόφαση, τόνιζε στην παρουσίαση της ζωής του η ομογενειακή εφημερίδα. Ανέβηκε και έφτασε ψηλά επαγγελματικά, κοινωνικά, οικονομικά, χωρίς να ξεχάσει ούτε προς στιγμή τις ρίζες και τις καταβολές του. Μιλώντας στο χριστουγεννιάτικο πάρτι της εταιρίας του, που οργανώνεται σταθερά τα τελευταία 25 χρόνια, στο εστιατόριο «Water’s Edge» στο Λονγκ Αιλαντ Σίτυ, με θέα στο εκπληκτικά φωτισμένο Μανχάτταν, είπε στους συνεργάτες-εργαζόμενους μαζί του: «Η εταιρία μας εξακολουθεί να κρατάει τα σκήπτρα τα τελευταία 10 -12 χρόνια», επισημαίνοντας πως για την επιτυχία «δεν υπάρχει μυστικό», παρά μόνο «σκληρή δουλειά, να είσαι πάντοτε συνεπής στις υποχρεώσεις σου και να έχεις στο νου ότι τίποτα δεν είναι εύκολο, πρέπει να δουλέψεις για να το αποκτήσεις, αλλά και να έχεις καλό κουμάντο σε ό,τι κάνεις.» «Χρειάζεται εργατικότητα, τιμιότητα, να προσπαθείς για το καλύτερο, και θα πετύχεις, ανάλογα και τις εποχές, αλλά και την τύχη πολλές φορές», πρόσθεσε.
Πριν από ένα χρόνο άνοιξε το εστιατόριο «Κύμα» στο Ρόσλιν του Λονγκ Αϊλαντ, που προσφέρει φρέσκο ψάρι και καλομαγειρευμένα ελληνικά και άλλα μεσογειακά φαγητά. Το εστιατόριο έχει πολύ σύγχρονη διακόσμηση, με ανοιχτά χρώματα, με κυρίαρχο το ελληνικό γαλάζιο και το λευκό, που σε φέρνουν σε αιγαιοπελαγίτικο νησί, δίπλα από το κύμα. Διαθέτει και αίθριο χώρο, για τους καλοκαιρινούς μήνες και πλήρες μπαρ με τηλεοράσεις για τους φίλους των σπορ. Στα εγκαίνια του εστιατορίου, καλωσωρίζοντας τους φίλους του, είπε: «Το μαγαζί έχει όπως βλέπετε πολύ πρωτότυπη διακόσμηση κι είναι κάτι το διαφορετικό.
Εκείνο που έχει σημασία είναι το καλό φαγητό κι η καλή εξυπηρέτηση του πελάτη. Θα προσπαθήσουμε να ευχαριστήσουμε όλον τον κόσμο και τους φίλους μας. Κι εγώ έχω όπως ξέρετε πολλούς φίλους».
Η φιλοσοφία του κ. Αγγελιάδη αποτελεί και την εγγύηση για τους πελάτες. «Είπα στα παιδιά, για μένα το να κάνω χίλια δολάρια παραπάνω την εβδομάδα και να έχω παράπονα από τους πελάτες μας, δεν θα με ευχαριστεί. Θέλω να μου τηλεφωνούν οι φίλοι μου και να μου λένε, ‘Μερκούρη βρές μας ένα τραπέζι γιατί δεν υπάρχει μέρος απόψε’. Αυτή θα είναι η ευχαρίστησή μου. Αν παίρνω παράπονα για το φαγητό θα τους δώσω τα κλειδιά». Είναι παντρεμένος με την κυρία Ελευθερία και πατέρας τεσσάρων κοριτσιών, της Ειρήνης, της Αργυρώς, της Ιλιάνας και της Φαίδρας. Από τα ιδρυτικά μέλη της Κοινότητας του Αρχαγγέλου Μιχαήλ στο Ρόσλυν του Λονγκ Αιλαντ, τιμήθηκε πρόσφατα με το «The Hellenic Thread Award», ενώ συμμετέχει σε πολλούς ομογενειακούς οργανισμούς, μεταξύ των οποίων η ΑΧΕΠΑ και το “Leadership 100”.".  


H οικογένεια Νικολαϊδη

H κυπριακής καταγωγής οικογένεια Νικολαϊδη έχει στην κατοχή της δεκάδες ξενοδοχεία σε Ελλάδα, Κύπρο και Αϊγυπτο. Στην εταιρία συμμετέχει ως βασικός μέτοχος η TUI.
Περισσότερα εδώ

Σε διαδικασία 26 ακίνητα...

Ακόμη, συνεχίζεται η αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας μέσα από την καινοτόμο ηλεκτρονική πλατφόρμα e-auction και τον ιστότοπο www.e-publicrealestate.gr με την εγγραφή νέων ακινήτων. Συνολικά εντάσσονται 26 νέα ακίνητα, εκ των οποίων 12 βρίσκονται στην ιστορική περιοχή της Πλάκας, του Δήμου Αθηναίων. 
Δεδομένου των ιδιαίτερων πολιτιστικών χαρακτηριστικών της συγκεκριμένης περιοχής, το ΤΑΙΠΕΔ πρωτοπορεί προχωρώντας στην αξιοποίηση αυτών των ακινήτων μέσω δικαιωμάτων επιφανείας για 99 έτη, ώστε μετά το τέλος της συγκριμένης περιόδου, η κυριότητα των ακινήτων να επιστρέψει στο Ελληνικό Δημόσιο. Λαμβάνοντας υπόψη ότι μεταξύ των ακινήτων περιλαμβάνονται αρκετά ημιτελή και εγκαταλειμμένα κτίσματα, η αξιοποίηση τους θα αναβαθμίσει σημαντικά την περιοχή της Πλάκας, με σημαντικά οφέλη τόσο για την πολιτιστική μας κληρονομιά όσο και για την περαιτέρω οικιστική και τουριστική αναβάθμιση της περιοχής. 
Τα υπόλοιπα 14 ακίνητα που αξιοποιούνται μέσω της πλατφόρμας, αφορούν σε κτίρια και παραθαλάσσια οικόπεδα σε διάφορες περιοχές της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου