Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

H IATA βραβεύει τη Mega Airlines Studies

Η Mega Airline Studies βραβεύτηκε ως ένα από τα καλύτερα εξουσιοδοτημένα κέντρα εκπαίδευσης της ΙΑΤΑ (International Air Transport Association) στην Ευρώπη για το 2014, κατά τη διάρκεια του Ετήσιου Συνεδρίου της ΙΑΤΑ, το οποίο πραγματοποιήθηκε  στο Μόντρεαλ του Καναδά, στα τέλη Μαΐου.
Περίπου 450 συνεργάτες της IATA αξιολογήθηκαν εφέτος, με βάση τον αριθμό των μαθητών που εκπαιδεύονται και την ποιότητα της κατάρτισης που παρέχεται.
Η Mega Airline Studies, είναι το μόνο εξουσιοδοτημένο κέντρο στην Αθήνα, που λειτουργεί σύμφωνα με τις προδιαγραφές και τις κατευθύνσεις της ΙΑΤΑ. Επικεντρώνεται στην ανάπτυξη των επαγγελματιών του κλάδου των αεροπορικών μεταφορών του μέλλοντος και παρέχει πιστοποιητικά στους τομείς: Ταξίδια και Τουρισμός, Aερομεταφορές και Φορτίο (cargo).

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, η IATA ανακοίνωσε ότι η Mega Airlines έλαβε τον τίτλο της Διαπιστευμένης Σχολής Εκπαίδευσης (ATS) της ΙΑΤΑ στην Ελλάδα. Οι σχολές αυτές είναι ανεξάρτητοι οργανισμοί, εξουσιοδοτημένοι από την ΙΑΤΑ, για την παροχή προγράμματων κατάρτισης στον τομέα των DGR (Dangerous Goods Regulations).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου