Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Στην τουριστική έκθεση της Σμύρνης η Ένωση Ξενοδόχων Λήμνου



Γέφυρα συνεργασίας με την Ένωση Ξενοδόχων της Τουρκικής πόλης του Canakkale δημιουργεί με τη συμμετοχή της στην τουριστική έκθεση της Σμύρνης, η Ένωση Ξενοδόχων Λήμνου, με σκοπό την ανάπτυξη συνεργειών μεταξύ των δύο πλευρών.
Η Ένωση Ξενοδόχων Λήμνου συμμετείχε στην έκθεση της Σμύρνης, η οποία πραγματοποιήθηκε το διάστημα 5-8 Δεκεμβρίου 2013, με δικό της περίπτερο...



Κατά τη διάρκεια της συμμετοχή της στην έκθεση, η διοίκηση της Ένωσης Ξενοδόχων Λήμνου συζήτησε με την αντίστοιχη διοίκηση της Ένωσης Ξενοδόχων Canakkale για τα προβλήματα που λειτουργούν αποτρεπτικά τόσα χρόνια στη συνεργασία των δύο πλευρών.
 Η Ένωση Ξενοδόχων Canakkale, θέλοντας να αναδείξει την σπουδαιότητα που έχει η ανάπτυξη συνεργασίας με την Ένωση Ξενοδόχων Λήμνου, δεσμεύτηκε ότι στη συνάντηση που θα γίνει μεταξύ των δύο πλευρών το δεύτερο δεκαήμερο του Ιανουαρίου, θα παραβρίσκεται και ο Νομάρχης του Canakkale.
Επίσης, θέλοντας να βοηθήσει τις διαδικασίες που γίνονται ώστε να συμμετέχει το νησί της Λήμνου στο πιλοτικό πρόγραμμα χορήγησης Visa, κάτι που σε πολλά νησιά του Αιγαίου «τρέχει» εδώ και δύο χρόνια, προσκόμισε μία σειρά από αιτήματα συνεργασίας που απευθύνονται προς τις Ελληνικές Αρχές. Τις διαδικασίες αυτές για την συμμετοχή στο παραπάνω πιλοτικό πρόγραμμα, προωθεί η Ένωση Ξενοδόχων σε συνεργασία με τον Δήμο Λήμνου και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, υπεύθυνο για τον Τουρισμό.
Εκτός αυτού του σημαντικότατου γεγονότος, που αφορά άμεσα κοινές δράσεις για την πλήρη αξιοποίηση των events που έχουν ήδη οργανωθεί (από την Τούρκικη πλευρά για την γιορτή των Anzac το 2015, όπου πάνω από 100.000 επισκέπτες αναμένονται συνολικά στην Καλλίπολη για τις γιορταστικές εκδηλώσεις), το περίπτερο της Ένωσης Ξενοδόχων Λήμνου, παρουσίασε στους επισκέπτες της έκθεσης τις ομορφιές του νησιού και τις δραστηριότητες που κάποιος επισκέπτης μπορεί να χαρεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου