Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Ροδίτης ενδιαφέρεται για την Αφάντου


 Στο δελτίο Τύπου που κυκλοφόρησε το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου, το οποίο δημοσιεύουν διάφορα μέσα, καθώς και στα ονόματα που διέρρευσαν, κανείς δεν κάνει αναφορά στο 7ο σχήμα, που είναι κυριολεκτικά ο "άγνωστος Χ". 
Σας αποκαλύπτουμε λοιπόν ότι στο σχήμα αυτό πρωταγωνιστικό ρόλο διαδραματίζει ένας Ροδίτης δεύτερης γενιάς που κατάγεται από την Αφάντου, και συνεργάζεται με γνωστό αμερικάνικο fund, για την εξασφάλιση των εγγυητικών και των ιδιαιτέρως απαιτητικών όρων περί χρηματοοικονομικής επάρκειας. 
Μάλιστα στελέχη του ταμείου που "έτρεξαν" την διαδικασία, εκφράζουν την έκπληξή τους για το πάθος και την προσωπική ενασχόληση του συγεκριμένου επιχειρηματία, ο οποίος δείχνει να αποτελεί γι αυτόν όνειρο ζωής η απόκτηση της έκτασης και η αξιοποίησή της.
Κατά τα λοιπά σίγουρα η διαδικασία ήταν εξαιρετικά επιτυχής, αφού και μεγάλη συμμετοχή υπήρξε αλλά και μεγάλα, σοβαρά και ηχηρά ονόματα συμμετέχουν.

Και μιας και σας μιλάμε για παρασκηνιακές πληροφορίες, παράγοντες που είναι σε θέση να γνωρίζουν, κάνουν λόγο επίσης για ιδιαίτερα έντονο ενδιαφέρον της αγγλικής εταιρίας, η οποία ψάχνει καιρό τώρα να επενδύσει στην Ελλάδα, συμμετέχοντας σε αρκετούς διαγωνισμούς, ενώ σίγουρα ιδιαίτερο βάρος έχουν οι συμμετοχές των οικογενειών Λάτση και Κωνσταντακόπουλο.

Μακάρι να καταλήξουν και να αξιοποιηθεί η σημαντική αυτή έκταση προς όφελος του ελληνικού τουρισμού.

2 σχόλια:

  1. ΤΑ Αφάντου είναι ρε παιδιά, όχι η Αφάντου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγγνώμη για το λάθος. Ως εξ "αγχιστείας" Ροδίτης έπρεπε να το γνωριζω. Απολογούμαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή