Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Χρόνης Γριβέας στον Αστέρα


Ο Χρόνης Γριβέας επιστρέφει στον Αστέρα Βουλιαγμένης, εξαιρετικά αναβαθμισμένος, αφού αναλαμβάνει τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου. 
Ως γνωστόν είχε διατελέσει αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος την περίοδο 2006-2011 και το όνομά του είχε συνδεθεί τότε με την ριζική ανακαίνιση της ιστορικής πλαζ του Αστέρα, η οποία έκτοτε αποτελεί σημείο αναφοράς για το ελληνικό τουρισμό και όχι μόνο, καθώς και με την ανακαίνιση των bangalows.Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες την Δευτέρα αναμένεται να εγκατασταθεί στην Βουλιαγμένη ξεκινώντας έμσα δουλειά.
 
 





Το νέο διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας έχει ως εξής: 

Πέτρος Χριστοδούλου, Πρόεδρος, Μη Εκτελεστικό Μέλος 
Άνθιμος Θωμόπουλος, Αντιπρόεδρος, Μη Εκτελεστικό Μέλος 
Πολυχρόνης Γριβέας, Διευθύνων Σύμβουλος, Εκτελεστικό Μέλος 
Βασίλειος Δουλτσίνος, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος, Εκτελεστικό Μέλος 
Δημήτριος Δημόπουλος, Μη Εκτελεστικό Μέλος 
Κωνσταντίνος Μίχαλος, Μη Εκτελεστικό Μέλος 
Παύλος Μυλωνάς, Μη Εκτελεστικό Μέλος 
Αθανάσιος Μαρτίνος, Μη Εκτελεστικό Μέλος 
Ιωάννης Συγγελίδης, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος 
Γεώργιος Προκοπίου, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος

Άριστος γνώστης των ξενοδοχειακών, που είναι ιδιαίτερα σημαντικό, με εξαιρετικές σπουδές, εμπειρία από bussiness στο εξωτερικό και σε διεθνές περιβάλλον, καλός ακροατής και ισορροπιστής, είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά του νέου διευθύνοντος συμβούλου.

Στην προηγούμενη θητεία του φρόντιζε πάντα να διατηρεί τις σωστές σχέσεις με τη διαχειρίστρια εταιρία, σεβόμενος την υπάρχουσα σύμβαση συνεργασίας. Πίστευε ότι ο ιδιοκτήτης πρέπει να είναι στο πλευρό του διαχειριστή. Δεδομένων των προβλημάτων που υπάρχουν αυτή τη στιγμή μεταξύ των δύο μερών, γεγονός που αποτελεί κοινό μυστικό, η τοποθέτησή του μπορεί να σημαίνει πολλά και για το μέλλον της συνεργασίας.

Τέλος, μετρημένος και σοβαρός στις διαπροσωπικές σχέσεις στον επαγγελματικό του χώρο, φρόντιζε πάντα για την καλή επικοινωνία και τις δημόσιες σχέσεις της ΑΞΕ ΑΣΤΗΡ, φροντίζοντας να "βγαίνει μπροστά" και να εκπροσωπεί την εταιρία στους ξενοδοχειακούς συνδέσμους και ενώσεις, με πολλές δραστηριότητες.

Καλή επιτυχία γιατί ο Αστέρας είναι ένας από τους πρέσβεις του ελληνικού τουρισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου