Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας το ανάγνωσμα...


Επειδή όλοι οι αναγνώστες μας δεν είναι της αισθητικής του...καφασιού, με πήραν κάποιοι να με συγχαρούν για την ανάρτηση που έκανα για την αισθητική κάποιων περιπτέρων. Εκτός όμως από αυτό, μου έκαναν και μια ενδιαφέρουσα ενημέρωση για το έπος των αδελφών Ψωμιάδη, τους οποίους παρακολουθούν χωρίς να παρεμβαίνουν και μια σειρά νέα πρόσωπα στην πολιτική, γεγονός που δημιουργεί ερωτηματικά.
Έχουμε και λέμε λοιπόν: κατ' αρχάς στο Βελιγράδι όπου συμμτείχε με περίπτερο η Περιφέρεια, το Σάββατο στις 17.00, ώρα δηλαδή που δεν υπάρχει ψυχή ζώσα από εκλπροσώπους μέσων μαζικής ενημέρωσης, οι αδελφοί Ψωμιαδη έκανα συνέντευξη Τύπου στην οποία συμμετείχαν 5 ψηφοφόροι τους και 3 άλλοι περαστικοί Έλληνες και κατήγγειλαν τον ΕΟΤ (!!!). Γιατί; Έτσι γενικά και αόριστα, χωρίς λόγο.


Στη Ρουμανία ακύρωσαν το περιπτερο, χωρίς καμία απολύτως αιτιολογία και χωρίς να ενημερώσουν κανέναν, ούτε καν την τοπική ένωση Ξενοδόχων που είχε κλέισει και ραντεβού με πράκτορες. Όταν αυτό έγινε γνωστό, κινητοποιήθηκαν οι άνθρωποι της Ένωσης και έκλεισαν αυτοί το περιπτερο.

Τέλος στη Μόσχα, που είναι τιμώμενη περιοχή, με όσα αυτό σημαίνει (και σε κόστος) δεν έχει υπάρξει καμια απολύτως προετοιμασία, η δε Ενωση Ξενοδόχων Θεσσαλονικής, πηγαίνει με άλλο περίπτερο.

Είπατε κάτι;

ΥΓ: Αγαπητέ μου κύριε Ανώνυμε περιμένω απάντηση...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου