Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Γ. Κολέτσος: Θα ενταθούν οι ενέργειες στη Ρωσία...


- Άν εκταμιευθούν τα χρήματα θα γίνουν σημαντικές ενέργειες προβολής σε όλες τις μεγάλες αγορές...
- +20% οι πρώτες εκτιμήσεις για την ρωσική αγορά
- Υπεγράφη συμφωνία με το Travel Channel


Επιβεβαιώνοντας το δημοσίευμά μας για διασφάλιση ποσού 16 εκ. ευρώ για προβολή της χώρας στις "κρίσιμες" μεγάλες αγορές του εξωτερικού, έκανε τα εγκαίνια του ελληνικού περιπτέρου στην ΜΙΤΤ στην Μόσχα, ο γενικός γραμματέας ΕΟΤ Γιώργος Κολέτσος, ξεκαθαρίζοντας όμως ότι παρά την θετική άποψη όλων, πρέπει να αναμένουμε την εκταμίευση του ποσού αυτού, πριν από οποιαδήποτε άλλη ενέργεια. Ο κ. Κολέτσος ανακοίνωσε την εντατικοποίηση των ενεργειών δημοσίων σχέσεων της χώρας στη Ρωσία και τις χωρες Κ.Α.Κ., με περισσότερα press και fam trips, διπλασιασμό των κονδυλίων για ηλεκτρονική προβολή και ενέργειες συνδιαφήμισης με τους tour operators.

Επιπροσθέτως, ανακοίνωσε την σύναψη συμφωνίας με το διεθνές τηλεοπτικό ταξιδιωτικό δίκτυο Travel Channel, που εκπέμπει σε περισσότερες από 160 χώρες. Η συμφωνία προβλέπει διαφημιστικά σποτάκια του ΕΟΤ, αλλά και εκπομπές για τη χώρα.

Καλά πληροφορημένες πηγές, κάνουν λόγο αύξηση της τάξης του 20% προς την Ελλάδα για την εφετινή τουριστική περίοδο.

Στην έκθεση είναι οι περιφερειάρχες Κρήτης και Πελοπονήσσου Σταύρος Αρναουτάκης και Πέτρος Τατούλης, ο προεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης, η Χριστίνα Τετράδη, μέλος του ΔΣ του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου, κ.ά..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου