Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Avenue Bistro & Bar: Η νέα ποιοτική πρόταση της Αθήνας



Με την ευκαιρία της έναρξης λειτουργίας του νέου Avenue Bistro & Bar του ξενοδοχείου Metropolitan, η Διεύθυνση του ξενοδοχείου παρέθεσε γεύμα σε δημοσιογράφους από το χώρο της γεύσης και του οίνου.Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον παγκοσμίου φήμης Chef Michel Roux και να απολαύσουν τις ξεχωριστές γεύσεις του menu που επιμελήθηκε ο ίδιος και παρασκεύασε ο Άκης Πετρετζίκης. Το AVENUE Bistro & Bar, λειτουργεί καθημερινά από το μεσημέρι έως το βράδυ και συνδυάζει την υψηλή γαστρονομία των κλασικών Γαλλικών πιάτων, παρασκευασμένων με φρέσκα υλικά από την Ελληνική φύση, και την καλαίσθητη και ζεστή ατμόσφαιρα ενός παραδοσιακού bistro με τις προσιτές τιμές.
Το menu εκλεκτό και ενδιαφέρον με ορεκτικά όπως, γκρατιναρισμένη Γαλλική κρεμμυδόσουπα ή σαλιγκάρια μαγειρεμένα σε βούτυρο σκόρδου με κρουτόν, με κυρίως πιάτα όπως, αρνίσια παιδάκια με φρέσκα βότανα και πάπια πορτοκάλι που ψήνονται στην ροτισερί, αλλά και εξαιρετικά επιδόρπια.
Η κάβα του διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία από Ελληνικά και ξένα κρασιά, επιλεγμένα για να δένουν αρμονικά με τις γεύσεις, τα περισσότερα από τα οποία θα σερβίρονται και σε ποτήρι.
Το AVENUE Bistro & Bar φιλοδοξεί να γίνει ο νέος all day γευστικός προορισμός, για επαγγελματικά γεύματα ή ποτό μετά το γραφείο αλλά και για βραδιές χαλάρωσης με φίλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου