Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Διακοπή συνεργασίας Aquis Hotels- Μιραμάρε


Διακόπτεται στο τέλος της τρέχουσας περιόδου η συνεργασία του Ομίλου Κέντ και της Aquis Hotels με το ξενοδοχείο Μιραμάρε στη Ρόδο της Τζίνας Μαμιδάκη. Η διακοπή της συνεργασίας αυτής έγινε λόγω της ζημιογόνου πορείας του ξενοδοχείου με την λειτουργία του συστήματος all inclusive, λόγω του αυξημένου κόστους λειτουργίας και κυρίως του κόστους προσωπικού. Το "επαναλανσάρισμα" του ξενοδοχείου στην αγορά από την πλευρά των bluegr hotels θα αναλάβει ο Στέλιος Γεωργόπουλος, πολύπειρο και παλαιό στέλεχος της κας. Μαμιδάκη.

Παράλληλα, στο τέλος της σαιζόν διακόπτεται και η συνεργασία φραντσάιζ με το ξενοδοχείο Corfu Holidays του ομίλου Τσαούσογλου, ενώ είχε προηγηθεί πέρυσι τον Οκτώβρη η διακοπή της συνεργασίας με το ξενοδοχείο Blue MArine στην Κρήτη και τον Μάρτη με το ξενοδοχείο Corfu PAlace στην Κέρκυρα.

Για να δούμε τι θα δούμε...

2 σχόλια:

  1. Η Aquis Hotels and Resorts είναι μια εταιρεία με μεγάλη επιχειρηματική δραστηριότητα τα τελευταία 4 χρόνια στην Ελλάδα. Σε αυτή τη δύσκολη για όλους εποχή, η Aquis δεν δίστασε να δοκιμάσει και να δοκιμαστεί και σε διαφορετικού target market ξενοδοχεία από το αρχικό στρατηγικό σχέδιο. Αυτό που σίγουρα δεν θα πρέπει να περιμένετε να δείτε από την Aquis είναι η προσκόλληση σε projects που δεν αποδίδουν τα αναμενόμενα αποτελέσματα είτε αυτά είναι οικονομικά ή και γενικότερα standards of service and operation.
    Κύριος στόχος της Aquis θα είναι η επικέντρωση στις ίδιες μονάδες που αποδίδουν τα μέγιστα όπως η διασφάλιση των operational standards αλλά και service standards ώστε να παραμένει ανταγωνιστική και να προσδίδει αξία πάνω απ’όλα στους πελάτες μας, τους εργαζομένους μας, τους συνεργάτες μας και τους μετόχους.
    Ήδη φέτος είναι η καλύτερη χρονιά της εταιρείας και αυτό θα συνεχίσουμε. Παραμένοντας συγκεντρωμένοι στην φιλοσοφία μας, έχοντας την πολύτιμη εμπειρία που αποκομίσαμε από όλες τις ως τώρα συνεργασίες μας, θα συνεχίσουμε να επενδύουμε χωρίς να μας τρομάζει η αλλαγή. Αντίθετα με την πεποίθηση που θέλει τις αλλαγές να είναι ανησυχητικό σημάδι, για μας είναι φυσική απόρροια της δημιουργικής επιχειρηματικής αναζήτησης Μην ξεχνάμε ότι δεν θα υπήρχαν πεταλούδες εάν δεν υπήρχε η αλλαγή στον κόσμο…

    Ράνια Δεϊμέζη
    Director of Operations
    Aquis Hotels & Resorts

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι αλλαγες ειναι απολυτως επιβεβλημενες και οχι μονο στη δυσκολη περιοδο που διαγουμε ολοι, αλλα παντα. Η στρατηγική σχεδιάζεται, εφαρμοζεται, τροποποιειται, δοκιμαζεται στις συνθηκες της αγοράς ξανα και ξανα

    Συμφωνουμε απολυτως

    ΑπάντησηΔιαγραφή