Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:Οι τοποθετήσεις διευθυντών στον Ε.Ο.Τ....


Την ερχόμενη εβδομάδα, με την επιστροφή του γενικού γραμματέα του Ε.Ο.Τ. από την Ινδία, αναμένεται να τοποθετηθούν οι διευθυντές του οργανισμού που κρίθηκαν πρόσφατα από το υπηρεσιακό συμβούλιο. Όπως σας είχαμε ενημερώσει οι επτά που επελέγησαν, κατά σειρά ήταν οι ακόλουθοι:
1. Ευσταθίου Πολύκαρπος
2. Λαζαρίδου Σοφία

3. Μάρακα Μαρία
4. Γαβριήλ Χριστίνα
5. Γκόλφη Βίκυ
6. Φωτιάδου Ελένη και
7. Ζαμπούκου Αγγελική


Επειδή όμως σας έχουμε συνηθίσει σε "καλές ειδήσεις" να σας προϊδεάσουμε.

Έχουμε και λέμε λοιπόν, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές: Ζαμπούκου, Βαρελά, Σπακουρή και Φωτιάδου, έχουν ήδη καταλάβει τις θέσεις στις διευθύνσεις Οικονομικών Υπηρεσιών, Έρευνας Αγοράς και Διαφήμισης, Διοικητικού και Γραφείων Εξωτερικού, αντίστοιχα. Στην διεύθυνση Επενδύσεων αναμένεται να αναλάβει η Βίκυ Γκόλφη, στη Διεύθυνση Συντονισμού Περιφερειακών Διευθύνσεων η Χριστίνα Γαβριήλ και στη διεύθυνση Τεχνικών Εγκαταστάσεων η Μαρία Μάρακα.

Απομένουν οι δύο διευθύνσεις Επιθεώρησης και Ποιτικού Ελέγχου, διευθύνσεις εξαιρετικά σημαντικές, τις οποίες θα καταλάβουν η Σοφία Λαζαρίδου και Πολύκαρπος Ευσταθίου, χωρίς να είναι όμως ακόμη σαφές, ποιος θα πάρει ποια...

Την δε όγδοη διεύθυνση που αναμένεται να δημιουργηθεί (Πολεοδομία) σε εφαρμογή του τελευταίου νόμου, αναμένεται να καταλάβει ο Αλέξης Χατζηδάκης.

ΥΓ: Άντε για να μη λέτε..
ΥΓ1: Γυναικοκρατείται ο Ε.Ο.Τ...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου