Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Και μια περίπτωση καλής συνεργασίας...



Απαντητική επιστολή απέστειλε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Πειραιά (ΟΛΠ ΑΕ) κ. Γιώργος Ανωμερίτης, σχετικά με τις διαδικασίες απομάκρυνσης εγκαταλελειμμένων πλοίων, προς το Βουλευτή Ν. Χίου και Υπεύθυνο Τομέα Περιφερειακής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, Κωστή Μουσουρούλη. Ο Βουλευτής, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας που έχει αναλάβει για την απομάκρυνση των εγκαταλελειμμένων πλοίων από τη μαρίνα της Χίου, απέστειλε επιστολή προς τον Πρόεδρο του ΟΛΠ ζητώντας, αφενός ενημέρωση για την εφαρμογή της σχετικής νομοθεσίας από τον Οργανισμό στο λιμάνι του Πειραιά και αφετέρου, τη διερεύνηση της πιθανότητας παροχής τεχνικής βοήθειας προς τις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Τουρισμού.

Ο κ. Γ. Ανωμερίτης ανταποκρίθηκε, επισυνάπτοντας στην επιστολή του έγγραφο, όπου περιγράφονται αναλυτικά τα βήματα που πρέπει να ακολουθηθούν, όπως αυτά εφαρμόστηκαν από τον ΟΛΠ, για την απομάκρυνση πλοίων από το κεντρικό λιμάνι της χώρας.
Ο Κωστής Μουσουρούλης κοινοποίησε αμέσως την επιστολή του κ. Γ. Ανωμερίτη προς τον αρμόδιο Υφυπουργό Τουρισμού κ. Γ. Νικητιάδη, ώστε να χρησιμοποιηθεί ως οδηγός από τις αρμόδιες υπηρεσίες για να επιταχυνθεί η διαδικασία που έχει ξεκινήσει, με τη συγκρότηση σχετικής γνωμοδοτικής επιτροπής. Επιπλέον, έστειλε ευχαριστήρια επιστολή προς τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΛΠ κ. Γ. Ανωμερίτη, ευχαριστώντας τον για τη συμβολή του στην υπόθεση της απομάκρυνσης των εγκαταλελειμμένων πλοίων από τη μαρίνα, προκειμένου να αποφευχθεί ο κίνδυνος θαλάσσιας ρύπανσης, καθώς και για να εκκινήσουν οι διαδικασίες για την αξιοποίηση των χερσαίων και θαλάσσιων υποδομών της περιοχής.

Μακάρι να συνεργάζονταν και άλλοι έτσι...

1 σχόλιο:

  1. This is really interesting, You're a very skilled blogger. I have joined your feed and look forward to seeking more of your excellent post. Also, I have shared your site in my social networks!
    My web page :: Posted by My Industrial Injury Claims.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή