Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Στρος Καν, Η.Π.Α., Πούτιν και χρυσός...

Μια απίστευτη ιστορία μυστηρίου και δολοπλοκιών, κυκλοφορεί από τα ξημερώματα, όσον αφορά το "Αδίκημα" του Ντομινίκ Στρος ΚΑν και την απίστευτη σπουδή των Αμερικανών να τον καταδικάσουν. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του διεθνούς τύπου η FSB, δηλαδή οι ομοσπονδιακές υπηρεσίες ασφαλείας της Ρωσίας, ενημέρωσαν τον πρωθυπουργό Πούτιν ότι ο πρώην αρχηγος του ΔΝΤ συνελήφθη στις 14 Mαη και παραπέμπεται για σεξουαλικά εκγλήματα, επειδή είχε στην κατοχή του αποδείξεις οτι τα κρατικά αποθέματα χρυσού πού κανονικα θα έπρεπε να υπάρχουν και να φυλάσσονται στο Φόρτ Νοξ, των Ηνωμενων Πολιτειών , ΑΓΝΟΟΥΝΤΑΙ Η ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΕΙ , άγνωστο απο πότε!!!


Οι διατύπωση των έντονων ανησυχιών του Στρος Καν είχαν αρχίσει ένα μήνα πριν την συλληψή του, καθως οι ΗΠΑ , σαν κύριος μετοχος του ΔΝΤ, ειχαν "παγώσει" την παράδοση στο ΔΝΤ ποσότητας 191.3 τονους χρυσού οπως είχαν υποχρέωση να κάνουν μετά από την δεύτερη τροποποίηση του καταστατικού λειτουργίας του Ταμείου. Ο Στρος Καν, σύμφωνα με την αναφορά, διατυπωσε κατ' επανάληψη τις ανησυχίες του πρός τις Αμερικανικές Υπηρεσίες, μεχρι που κάποιοι απο την CIA τον ενημέρωσαν για το πως έχει η κατάσταση και τον εφοδίασαν μάλιστα με τις αποδείξεις για την μην ύπαρξη αποθεμάτων χρυσού. Ο Στρος Καν επέλεξε να αναχωρήσει για την Ευρώπη, ενημερωσε τους πράκτορες της Γαλλικής Ασφαλείας οτι επιθυμεί να αναχωρήσει χωρίς να γίνει αντιληπτός, και οι πράκτορες του συνεστησαν να αφήσει το κινητό του στο ξενοδοχείο για να μην εντοπιστεί το στίγμα της θέσης του, καθώς υπήρχαν ηδη πληροφορίες οτι οι ΗΠΑ ήθελαν την σύλληψή του. Τελικα όμως ο Στρος Καν εκανε το μοιραίο λάθος να τηλεφωνήσει από το αεροπλάνο της air france και τελικά συνελήφθη. Η αναφορά, συνεχίζει πως τις αμέσως επόμενες ημέρες , ο Στρος Καν προσπάθησε να έλθει σε επαφη με τον φίλο του και κορυφαίο Τραπεζικό παράγοντα Αιγύπτιο Mahmoud Abdel Salam Omar με θέμα τις αποδείξεις που είχε πάρει απο την CIA, όμως μόλις προχθές ο 74χρονος κατά γενική ομολογία ευσεβής μουσουλμάνος τραπεζίτης, συνελήφθη όπως ακριβώς και ο Στρος Καν , για σεξουαλικό έγκλημα.!!!!! ,

Ο πρωθυπουργός Πούτιν μετά την ανάγνωση της αναφοράς διέταξε την ανάρτηση στην επίσημη ιστοσελίδα του Κρεμλίνου, δήλωσης υποστήριξης προς τον Στρος Καν, γενόμενος έτσι ο πρώτος ηγετης που λέει οτι ο Στρος Καν επεσε θύμα αμερικανικής συνομωσίας.

Εδώ πρέπει να σημειωθεί ότι το κορυφαίο μέλος του αμερικανικού Κονγκρέσου Ron Paul έχει ανοικτά εκφράσει τις έντονες επιφυλάξεις τού κατα πόσο υπάρχουν αμερικανικα αποθέματα χρυσού στο Φορτ Νοξ, Ειχε μάλιστα ζητήσει την καταμέτρηση και τον έλεγχο της ποσότητας χρυσού που υπάρχει στο θησαυροφυλάκιο, ομως το αίτημά του απορρίφθηκε.!! Επίσης αναφέρεται οτι το 2009 σε αποστολή χρυσού προς την Κίνα, κατά τον έλεγχο ποιότητας εντοπίστηκαν πλαστοί ράβδοι χρυσού απο τους αριθμούς των οποίων διαπιστώθηκε οτι είχαν για χρόνια αποθηκευθεί στο Φορτ Νοξ των ΗΠΑ, .!!!
Αποτελεσμα όλων των παραπάνω ηταν, η η Κεντρικη Τράπεζα της Ρωσίας να αυξησει προχθές τα επιτόκιά της απο 0,25 σε 3,50 %.

Και για όποιον θέλει να δει ένα από τα διεθνή δημοσιεύματα, εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου