Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Προς υφυπουργό κ. Νικητιάδη...


Έξω από τα χωράφια μας, αλλά επιτέλους πρέπει κάποια στιγμή σε τούτο τον ρημαδοτόπο, να υπάρξει η κοινή λογική και το αυτονόητο.
Διαβάσαμε στον Τύπο ότι μετά τα απίστευτα και πρωτοφανή επεισόδια που προκάλεσαν η ηγεσία και οι οπαδοί του Ολυμπιακού, ότι για σήμερα ο υφυπουργός Γιώργος Νικητιάδης, έχει καλέσει στο γραφείο του τον πρόεδρο του Ολυμπιακού (στις 11.00) και τον διευθύνοντα αντιπρόεδρο του Παναθηναϊκού (στη 1.00) για να "τα βρουν και να χαμηλώσουν οι τόνοι".


Κύριε υφυπουργέ, σε οποιοδήποτε σοβαρό κράτος, η Πολιτεία παρεμβαίνει και κόβει κ....ς. Δεν κάνει την προξενήτρα, όπως προφανώς θέλετε να κάνετε εσείς σήμερα. Μπορείτε να μας πείτε ποια είναι η επίσημη θέση της Πολιτείας, του υπουργείου Αθλητισμού, της Γενικής Γραμματείας, από το προηγούμενο Σάββατο που έγιναν τα γεγονότα, γιατί εμείς δεν είδαμε καμία αντίδραση.

Και για να δείτε πως αντιδρούν οι υγειώς σκεπτόμενοι άνθρωποι, δύο επιχειρηματίες (ναι δύο) που είχαν συμφωνήσει να μπουν στο ΔΣ του ερασιτέχνη Ολυμπιακού, ειδοποίησαν ότι δεν τους ενδιαφέρει πλέον...

ΥΓ: Αλήθεια με αυτούς που χτύπησαν τον Μπάγιεβιτς και σύμφωνα με δηλώσεις σας ήταν θέμα ημερών να τους πιάσουν τι έγινε;
ΥΓ1: Διαβάστε εδώ τι προβλέπει ο κανονισμός γιατί κάποιοι εντέχνως διαρρέουν ότι ο Ολυμπιακός θα τιμωρηθεί με 1 ή 2 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, όσο δηλαδή και ο ΠΑΣ Γιάννενα για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ που εισέβαλλε στον αγωνιστικό χώρο 1 (ναι 1) φίλαθλος και επιχείρησε να επιτεθεί στον τερματοφύλακα του ΟΦΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου