Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Επιτέλους ανακοινώνονται οι αποφάσεις (;) για τις ΔΙΤΕΞ...

Θέμα ημερών (σ.σ. να το δούμε όμως πρώτα) φαίνεται να είναι πλέον η ανακοίνωση των γραφείων εξωτερικού του ΕΟΤ που θα κλείσουν, απόφαση που είχε ανακοινωθεί πριν από 13 μήνες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Από τον μήνα Μάρτιο έχει κατατεθεί στο γραφείο του κ. Γερουλάνου το πλάνο και φαίνεται να μπάινει στην τελική ευθεία. Όπως σας έχουμε ενημερώσει κλείνουν όλα τα γραφεία στη Γερμανία, πλην του κεντρικού στην Φραγκφούρτη, ο Καναδάς, η Κύπρος (μεταστεγάζεται στην πρεσβεία), η Σαγκάη, στην Ιταλία θα μείνει ένα (του Μιλάνου), η Ελβετία, η Δανία και η Φινλανδία. Παράλληλα, ήδη δεν έχουν ανανεωθεί συμβάσεις σε επιτόπιο προσωπικό διαφόρων γραφείων που τελειώνουν, ενώ υποτίθεται ότι θα επιλεγούν area ή country managers οι οποίοι και θα είναι υπεύθυνοι για την προώθηση του ελληνικού τουρισμού στις αγορές αυτές. Σημειώτέον ότι οι area manager θα καλύπτουν περισσότερες από μία χώρες.

Κατά τα λοιπά στις 17 Ιανουαρίου θα γίνει η σύσκεψη των διευθυντών εξωτερικού στον Ε.Ο.Τ., οι οποίοι δεν γνωρίζουν να θα παραμείνουν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου