Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

Θα προχωρήσουν οι αλλαγές στις ΔΙΤΕΞ;

Στο γραφείο του υπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού Παύλου Γερουλάνου, βρίσκεται η μελέτη με πλήρη τεκμηρίωση από τον Ε.Ο.Τ. για τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν στα γραφεία Εξωτερικού του Οργανισμού και συγκεκριμένα για την παύση λειτουργίας κάποιων, για την αναδιοργάνωση, αλλά και για την στελέχωσή τους με στελέχη εγνωσμένης αξίας και με θητεία τριών ετών....

Οι αποφάσεις πρέπει να ληφθούν άμεσα, όχι μόνο γιατί οι αλλαγές έχουν εξαγγελθεί από τον ίδιο τον πρωθυπουργό, αλλά και γιατί τον Αύγουστο λήγουν οι παρατάσεις στις συμβάσεις αρκετών προϊσταμένων και έχουν εντολή να επιστρέψουν στην Ελλάδα, με αποτέλεσμα κομβικά γραφεία να μείνουν ακέφαλα.

Σύμφωνα με την μελέτη καταργούνται τα περιφερειακά γραφεία σε Γερμανία, Ιταλία και Κίνα, εξετάζονται λύσεις για Ελβετία και Καναδά, εισάγεται ο θεσμός του area manager για αρκετές χώρες (Πολωνία, Ουκρανία, ΚΑΚ, κ.λπ.) και το προσωπικό θα προχωρήσει σε δημιουργία διαύλων επικοινωνίας με tour operators, τοπικούς παράγοντες, κ.λπ., αφήνοντας πίσω το παλιομοδίτικο «διανομή υλικού» και «παρουσία στις εκθέσεις».

Άντε να τρέχουμε λίγο, τώρα που δεν υπάρχει και καμιά δικαιολογία αργοπορίας…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου