Τετάρτη, 9 Δεκεμβρίου 2015

Νέα βάση στο Μόναχο εγκαινιάζει η Transavia

 …τον Μάρτιο του 2016

 - 18 ευρωπαϊκοί προορισμοί διαθέσιμοι 

 - Από 19 ευρώ για απλή μετάβαση οι πρώτες διαθέσιμες πτήσεις 


Mια νέα ευρωπαϊκή βάση στο Μόναχο, από τον Μάρτιο του 2016 προγραμματίζει να λειτουργήσει η Transavia, η εταιρία χαμηλού κόστους του ομίλου AirFrance-KLM, προσφέροντας στο επιβατικό κοινό 18 προορισμούς (Μπάρι, Μπολόνια, Βρυξέλλες, Κατάνια, Κοπεγχάγη, Ντουμπρόβνικ, Αϊντχόβεν, Φάρο, Μαρακές, Νάπολη, Παλέρμο, Πάλμα ντε Μαγιόρκα, Παρίσι-Orly, Πίζα, Πόρτο, Σεβίλλη, Βαλέντσια, Βενετία) με αφετηρία τη Γερμανία. 

Με τέσσερα Boeing 737-800 να έχουν έδρα το Μόναχο, η Transavia θα λειτουργήσει περισσότερες από 101 εβδομαδιαίες πτήσεις με αναχώρηση από την πρωτεύουσα της Βαυαρίας, καθ’ όλη τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου του 2016. 
Στόχος της εταιρίας είναι να αναπτύξει τις δραστηριότητές της, αναχωρώντας, τόσο από τη Γαλλία και την Ολλανδία, όσο και από άλλες ευρωπαϊκές χώρες, προκειμένου να εντοπίσει όλες τις ευκαιρίες ανάπτυξης στην ευρωπαϊκή αγορά χαμηλού κόστους. Πρόκειται για βασικό πυλώνα της στρατηγικής του ομίλου AirFrance-KLM στο πλαίσιο του προγράμματος Perform 2020. 
Οι πτήσεις που θα αναχωρούν από το Μόναχο θα εκτελούνται από γερμανικά πληρώματα που θα έχουν έδρα εκεί. Έτσι η Transavia θα δημιουργήσει 120 θέσεις εργασίας στην περιοχή, ενσωματώνοντας έμπειρους πιλότους και συνοδούς στο δυναμικό της. 
Ήδη για τις πρώτες πτήσεις μπορούν να γίνουν κρατήσεις σε τιμές που ξεκινούν από 19 ευρώ για απλή μετάβαση και στη συνέχεια από 29 ευρώ, στο www.transavia.com ή μέσω τουριστικών πρακτόρων. 
Η Transavia επεκτείνει την εμπορική της δραστηριότητα στις πτήσεις χαμηλού κόστους που αναχωρούν από τη Γαλλία, την Ολλανδία και σύντομα από τη Γερμανία προς την Ευρώπη και τη Μεσόγειο, με σκοπό να διατηρήσει την ηγετική της θέση στην Ολλανδία και να γίνει η κορυφαία αεροπορική που αναχωρεί από το αεροδρόμιο του Παρισιού Orly για την Ευρώπη το 2015. 
Η εταιρία πραγματοποιεί πτήσεις προς ηλιόλουστους προορισμούς αλλά και προορισμούς για χειμερινά σπορ, καθώς και μια ευρεία επιλογή για citybreaks στις κυριότερες ευρωπαϊκές πόλεις. Αυτό τον χειμώνα, η εταιρία εξυπηρετεί περισσότερους από 110 προορισμούς στην Ευρώπη και τη Βόρεια Αφρική, ενώ ο στόλος της στο τέλος του 2016 θα αποτελείται από σχεδόν 70 αεροσκάφη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου