Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

Thomson και First Choice «ανταμoίβουν» τις έγκαιρες κρατήσεις



Προσφορές early-bookings προωθούν Thomson και First Choice για το καλοκαίρι του 2016 και τον επόμενο χειμώνα, προσφέροντας δυνατότητες εξοικονόμησης έως και £ 500 ανά ζευγάρι για διακοπές σε μακρινούς προορισμούς, δωρεάν θέσεις για παιδιά ή χαμηλές τιμές που ξεκινούν από £ 75 ανά άτομο ή £ 200 ανά οικογένεια...


Επιπλέον, υπάρχουν προσφορές της τάξεως των £ 860 ανά ζευγάρι για διακοπές στο Μεξικό, στο Thomson Sensatori και £ 672 ανά ζευγάρι για διακοπές στη Δομινικανή Δημοκρατία στο Sensimar.
Οι διακοπές σε μακρινούς προορισμούς προβλέπεται να είναι ένας τομέας αξιόλογης ανάπτυξης για το 2016, με πάνω από τα τρία τέταρτα των πελατών της Thomson και της First Choice να εκφράζουν την άποψη ότι θα μπορούσαν να ταξιδέψουν ακόμη και πάνω από εννέα ώρες προκειμένου να απολαύσουν τις τέλειες διακοπές.
Σύμφωνα με τις κρατήσεις ο μέσος όρος διακοπών σήμερα εκτείνεται σε 11,5 ημέρες, με τους Βρετανούς, επίσης, όλο και περισσότερο να προτιμούν να ταξιδεύουν από τοπικά τους αεροδρόμια.
Μιλώντας  σχετικά ο εμπορικός διευθυντής της Thomson και της First Choice, Andrew Flintham, λέει: «Είμαστε αποφασισμένοι να προσφέρουμε μοναδικές, εξατομικευμένες διακοπές που ταιριάζουν στις ανάγκες των πελατών μας και στον προϋπολογισμό τους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το 2016 έχουμε επεκτείνει το πρόγραμμά μας των μακρινών αποστάσεων, το οποίο περιλαμβάνει συναρπαστικούς προορισμούς όπως η Σρι Λάνκα. Παράλληλα, εμπλουτίζουμε τις επιλογές διαμονής με περισσότερα exclusive ξενοδοχεία, όπως το  Sensatori Resort στη Δομινικανή Δημοκρατία. Επιπλέον, έχουμε μεγάλη ποικιλία διαθέσιμων προσφορών για το νέο έτος, με χιλιάδες θέσεις δωρεάν για τα παιδιά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου