Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

Κερδοφορία και επενδύσεις για την PHILIAN HOTELS & RESORTS


Με σημαντικές επενδύσεις αλλά και κερδοφορία κλείνει το 2015 ο Όμιλος Philian Hotels & Resorts σημειώνοντας αύξηση κατά 37% στον κύκλο εργασιών του. 
Συγκεκριμένα, στη διάρκεια του έτους δόθηκε έμφαση στην ανάπτυξη των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων του ομίλου με διαπραγματεύσεις που βρίσκονται σε ώριμο στάδιο για την εξαγορά νέων μονάδων. 
Πρόκειται για ένα νεότευκτο συγκρότημα από επτά βίλλες πολυτελείας στη Σαντορίνη και για ένα ξενοδοχείο boutique 30 δωματίων στη Σκιάθο, το οποίο θα ανακαινιστεί και θα αναβαθμιστεί σε κατάταξη. 
Παράλληλα, ο Όμιλος προχώρησε και στον εκσυγχρονισμό των ήδη υπαρχουσών ξενοδοχειακών του μονάδων τόσο στις εγκαταστάσεις όσο και στις παρεχόμενες υπηρεσίες στους πελάτες συνολικού κόστους επένδυσης 1.000.000 Ευρώ. 
Αρκεί να σημειωθεί ότι το πολυτελές Diamond Suites στη Θεσσαλονίκη, που λειτούργησε για πρώτη φορά το Φεβρουάριο του 2015 κατάφερε να κάνει απόσβεση την ίδια χρονιά.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου και Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Σκιάθου κ. Μάκης Κουκουλάκης τόνισε : «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που οι προσπάθειες μας επιβραβεύονται και το 2015 κλείνει με μία τόσο σημαντική αύξηση του τζίρου μας. Οι επενδύσεις των προηγούμενων χρόνων σε αναβαθμίσεις και ανακαινίσεις των μονάδων μας απέδωσαν τη συγκεκριμένη περίοδο και ευελπιστώ ότι αν υπάρξει οικονομική σταθερότητα και το 2016 τα νέα στοιχεία θα είναι επίσης σε αυξητικούς ρυθμούς. 
Μελετάμε με προσοχή τις νέες επενδύσεις μας για την εξαγορά των μονάδων σε Σαντορίνη και Σκιάθο που ελπίζουμε να τελεσφορήσουν μέσα στο νέο έτος, ενώ στα σχέδιά μας περιλαμβάνονται και μονάδες του εξωτερικού. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου οι οποίοι βοήθησαν με τη δουλειά τους να επιτευχθεί αυτό το αποτέλεσμα». 
Ο Όμιλος Philian Hotels & Resorts διαθέτει 11 ξενοδοχεία σε Θεσσαλονίκη, Σκιάθο, Πήλιο και Χαλκιδική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου