Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2015

Τo Travel Massive έρχεται στην Κρήτη...


Το TravelMassive.com, είναι ένα παγκόσμιο δίκτυο που συνδέει τους ανθρώπους της τουριστικής βιομηχανίας σε τοπικό επίπεδο, συγκεντρώνοντας τις κορυφαίες εταιρίες ταξιδιών, bloggers, start ups, όσους είναι μυημένοι στα ταξίδια αλλά και όλους όσους ενδιαφέρονται για τον τουρισμό. 
Είναι ένα εθελοντικό, δωρεάν δίκτυο που τα μέλη αποτελούνται από ένα cluster τοπικά οργανωμένων κοινοτήτων, γνώστες της τουριστικής/ ταξιδιωτικής βιομηχανίας που έχουν σαν στόχο την βελτίωση του τουρισμού και των ταξιδιών παγκοσμίως. 
Δημιουργήθηκε το Chapter (Κεφάλαιο) Κρήτη, με σκοπό την προώθηση του τουριστικού προϊόντος μας.
Το Travel Massive έχει chapters σε όλο τον κόσμο. 
Μέσα από αυτό το δίκτυο, και με στοχευμένες κινήσεις, θα προωθηθεί η Κρήτη σαν έναν ιδιαίτερο τουριστικό προορισμό, που θα έχει ενδιαφέρον και τις τέσσερις εποχές του χρόνου. 
Το Travel Massive είναι μη κερδοσκοπικό, γι’αυτό εξάλλου έχει χιλιάδες μέλη από όλο τον κόσμο. 
Ειδικά για τα μέλη του, υπάρχει δωρεάν συμμετοχή σε events με επαγγελματίες του τουρισμού που διοργανώνονται σε πάρα πολλές πόλεις του εξωτερικού. 
Η ίδια δωρεάν συμμετοχή θα ισχύει και στα events που θα διοργανώνει τακτικά το Travel Massive Crete. 
Το κεντρικό θέμα για το 2016 είναι Crete4Seasons και μακροπρόθεσμος στόχος και πρόκληση για όλους είναι η προσέλκυση τουριστών στην Κρήτη καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου, κάθε εποχή. 
Για περισσότερες πληροφορίες περί ΤΜ δείτε την πλατφόρμα www.travelmassive.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου