Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

Η Lufthansa Express Carsharing και η car2go συνδέουν αεροδρόμια και πόλεις


- Ταξιδέψτε από και προς πολλά Γερμανικά και Ευρωπαϊκά αεροδρόμια με αυτοκίνητα smart fortwo 
- Οι επιβάτες της Lufthansa μπορούν να αξιοποιήσουν στο έπακρο τους προνομιακούς όρους χρήσης της car2go 

Η Lufthansa Express Carsharing εγκαινίασε τη λειτουργία της στην Ευρώπη στις 15 Δεκεμβρίου 2015. 
Σε συνεργασία με την εταιρεία κοινής χρήσης οχημάτων car2go που δραστηριοποιείται σε παγκόσμιο επίπεδο, οι επιβάτες της Lufthansa μπορούν να αξιοποιήσουν στο έπακρο τους προνομιακούς όρους χρήσης της υπηρεσίας car2go. 
Η υπηρεσία θα ξεκινήσει στη Γερμανία στα αεροδρόμια Βερολίνο-Σόνενφελντ, Βερολίνο-Τεγκέλ, Κολονίας/Βόννης, Ντίσελντορφ, Φρανκφούρτης, Αμβούργου, Μονάχου και Στουτγκάρδης. 
Στα πρώτα Ευρωπαϊκά αεροδρόμια που θα προσφέρουν την υπηρεσία κοινής χρήσης οχημάτων θα περιλαμβάνονται το Άμστερνταμ, η Κοπεγχάγη, η Μαδρίτη, η Στοκχόλμη και η Βιέννη, καθώς και οι Ιταλικοί προορισμοί Φλωρεντία, Μιλάνο, Ρώμη και Τορίνο. 
Με τη νέα εταιρεία Lufthansa Express, οι επιβάτες απολαμβάνουν διάφορες επιλογές άνετων και βολικών μετακινήσεων από και προς το αεροδρόμιο - μαζί με την πτήση τους – όλες σε ένα σημείο.
Εκτός από τα λεωφορεία, τα τρένα ακόμα και τα ελικόπτερα, η Lufthansa Express Carsharing προσφέρει στους επιβάτες μια επιπλέον επιλογή για άνετη μετακίνηση προς το αεροδρόμιο. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα ελκυστική υπηρεσία για τους επιβάτες που ταξιδεύουν μόνοι τους ή σε ζευγάρι. Στο αεροδρόμιο, οι επιβάτες μπορούν να παρκάρουν τα αυτοκίνητα smart fortwo που παρέχονται από τον συνεργάτη της Lufthansa, την car2go, στις ειδικές θέσεις κοντά στον τερματικό σταθμό. Χρησιμοποιώντας την car2go, οι επιβάτες της Lufthansa εξοικονομούν τόσο τα έξοδα στάθμευσης, αφήνοντας το δικό τους αυτοκίνητο στο σπίτι, όσο και τα αερολιμενικά τέλη ή το τέλος εγγραφής στην car2go ύψους 19 ευρώ, για τις κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν έως τις 15 Ιουνίου 2016. 
Οι επιβάτες που έχουν ήδη εγγραφεί στην car2go θα εξοικονομήσουν και τα επιπρόσθετα αερολιμενικά τέλη αν πραγματοποιήσουν την κράτησή τους μέσω του LH.com. Στη Γερμανία το τέλος κυμαίνεται από 4,90 ευρώ έως 12 ευρώ (Μόναχο). Οι επιβάτες μπορούν να κάνουν την εγγραφή τους στην υπηρεσία στο LH.com/carsharing. Τότε οι επισκέπτες της Lufthansa θα προωθηθούν στην αρχική σελίδα της car2go. 
Μετά την επίδειξη της άδειας οδήγησης και της ταυτότητάς τους σε ένα από τα ειδικά σημεία επαλήθευσης, οι πελάτες μπορούν να χρησιμοποιούν την εφαρμογή ή την ιστοσελίδα προκειμένου να εντοπίσουν το κοντινότερο όχημα και να το κρατήσουν για όσο επιθυμούν. Μόλις εγγραφούν στην car2go μέσω της Lufthansa Express, οι επιβάτες μπορούν επίσης να χρησιμοποιούν την υπηρεσία κοινής χρήσης οχημάτων για τα άλλα τους ταξίδια στην πόλη. Το αντίτιμο της υπηρεσίας υπολογίζεται με τη χρήση του αυτοκινήτου ανά λεπτό. 
Η θυγατρική της Daimler επί του παρόντος προσφέρει τις υπηρεσίες της σε συνολικά 31 σημεία στην Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική και λειτουργεί έναν στόλο περισσότερων από 14.000 οχημάτων που χρησιμοποιούνται από περισσότερους από 1 εκατομμύριο πελάτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου