Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

Νέες πτήσεις της KLM


Η KLM Royal Dutch Airlines ενισχύει το δίκτυο των δρομολογίων της προσθέτοντας πέντε νέους προορισμούς από το Άμστερνταμ προς Σαουθάμπτον και Ιβερνές (Ηνωμένο Βασίλειο), Δρέσδη (Γερμανία), Γένοβα (Ιταλία) και Βαλένθια (Ισπανία) 
Οι επιβάτες μπορούν τώρα να επιλέξουν από έναν συνολικό αριθμό 76 ευρωπαϊκών προορισμών που εξυπηρετεί η KLM απευθείας από το Άμστερνταμ. 
Συνολικά η KLM θα προσθέσει έως και 700.000 θέσεις (αύξηση 5%) σε ευρωπαϊκούς προορισμούς το επόμενο καλοκαίρι. 
«Στον κόμβο μας στο Άμστερνταμ πετούν επιβάτες από όλη την Ευρώπη για να επιβιβαστούν σε πτήσεις με προορισμούς σε όλο τον κόσμο.
Στόχος μας είναι να αναπτύξουμε το δίκτυό μας στην Ευρώπη, ώστε να μπορούμε να προσφέρουμε περισσότερες απευθείας πτήσεις από και προς το Άμστερνταμ και περισσότερες και καλύτερες συνδέσεις μέσω του αεροδρομίου Schiphol. 
Είμαστε περήφανοι που ανακοινώνουμε την ένταξη πέντε νέων προορισμών στο δίκτυό μας, δίνοντας στους ευρωπαίους ταξιδιώτες περισσότερες επιλογές για να εξερευνήσουν τον κόσμο. Οι νέοι προορισμοί είναι συναφείς με τον κόμβο μας και τη θέση μας στις τοπικές αγορές.», λέει ο  Pieter Elbers, πρόεδρος της εταιρίας.
Από την 1η Φεβρουαρίου 2016 η KLM Royal Dutch Airlines θα σταματήσει τις πτήσεις προς /από την Κολωνία της Γερμανίας. 
Οι επιβάτες από τις πόλεις Κολωνία και Βόννη μπορούν να εξυπηρετούνται από τις πτήσεις της εταιρείας προς και από το Ντίσελντορφ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου