Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου 2015

Βράβευση της ΔΕΘ-Helexpo για την προσφορά της στη Θεσσαλονίκη


Ειδικό Βραβείο για τη συνολική προσφορά της στην οικονομία της Θεσσαλονίκης έλαβε η ΔΕΘ-Helexpo, στο πλαίσιο των βραβείων «Ελληνική Αξία» Βορείου Ελλάδος 2015, που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ). 
Το βραβείο παρέλαβε από την υφυπουργό Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, αρμόδια για θέματα Βιομηχανίας, κα Θεοδώρα Τζάκρη, ο πρόεδρος του εθνικού εκθεσιακού φορέα, κ. Τάσος Τζήκας, ο οποίος έκανε λόγο για την επανεκκίνηση της Έκθεσης, που τα τελευταία χρόνια γίνεται και πάλι «μόδα», παραπέμποντας στο λαμπρό παρελθόν της. Σημειώνεται ότι το ειδικό αυτό βραβείο θεσπίστηκε φέτος για πρώτη φορά.
Κατά τη διάρκεια της απονομής η διοίκηση του ΣΒΒΕ υπογράμμισε τη σημαντική συνεισφορά της ΔΕΘ-Helexpo στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας, στην ανάδειξη και προβολή της Θεσσαλονίκης, στην προαγωγή των επενδύσεων και του εμπορίου, στην ενίσχυση της εξωστρέφειας των εγχώριων επιχειρήσεων, στην ανάδειξη του τοπικού πολιτισμού και στην διάδοση της ιδέας της κοινωνικής αλληλεγγύης. 
Τα βραβεία «Ελληνική Αξία» Βορείου Ελλάδος είναι μια πρωτοβουλία-θεσμός του ΣΒΒΕ, με στόχο την ανάδειξη, την προβολή και την βράβευση μεταποιητικών επιχειρήσεων οι οποίες ξεχώρισαν για τις επιδόσεις τους τη χρονιά που πέρασε σε οκτώ τομείς αριστείας. Η ΔΕΘ-Helexpo αποδεικνύει με τις δράσεις της πως βρίσκεται κοντά στην τοπική κοινωνία, αποτελώντας πολύτιμο «πνεύμονα» οικονομικής ανάπτυξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου