Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

Δύο 5* ξενοδοχεία στην Κρήτη στο γκρουπ των CHC Hotels


Δύο ακόμα πολυτελή ξενοδοχεία το 5* CHC Elysium Boutique Hotel στη Χερσόνησο και το επίσης 5* CHC Cretan Pearl Resort and Spa στα Χανιά, προστέθηκαν στο πορτφόλιο των CHC Hotels! 
Με τις νέες αυτές συνεργασίας, το γκρουπ των CHC Hotels διαθέτει πλέον περισσότερες από 30 ξενοδοχειακές μονάδες στην ατζέντα του, ενισχύοντας σημαντικά τη θέση τους στην παγκόσμια τουριστική αγορά. 
Η Chnaris Hotel Management, Development & Consulting S.A., προσφέρει ένα πλήρες πακέτο υπηρεσιών, που καλύπτει όλες τις ανάγκες των ξενοδοχείων με σκοπό τη διαχείριση και ενοικίαση μονάδων, καθώς επίσης και την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών Hotel Management, όπως είναι η διαχείριση και λειτουργία ξενοδοχειακής μονάδας, η διαχείριση εσόδων (revenue management), η ανάπτυξη και οι συμβουλευτικές υπηρεσίες, αλλά και το “CHC Hotels” Brand.

Με τα εξειδικευμένα της στελέχη, η CHC παρέχει στους ξενοδόχους ασφάλεια στη συνεργασία και δυνατότητα ανάπτυξης σε νέες, κερδοφόρες τουριστικές αγορές, απαλλάσσοντάς τους από πολλά ζητήματα που δύσκολα μπορούν να καλυφθούν από μεμονωμένες ξενοδοχειακές επιχειρήσεις.
Τέτοια είναι η αύξηση της κερδοφορίας, η ελαχιστοποίηση του κόστους και η μεγιστοποίηση της προσφερόμενης ποιότητας, η ενίσχυση της αναγνωρισιμότητας και της εμπορικής αξίας των ξενοδοχειακών μονάδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου