Τετάρτη, 23 Δεκεμβρίου 2015

Αξέχαστα δώρα με την «υπογραφή» της Celestyal Cruises


Με μια πρωτότυπη και άκρως διασκεδαστική ιδέα, η Celestyal Cruises υποδέχεται και γιορτάζει το νέο έτος, χαρίζοντας δώρα στους επιβάτες της. 
Βρείτε απλά τα κρυμμένα καλοκαιρινά αντικείμενα της χριστουγεννιάτικης εικόνας και κερδίστε μια αξέχαστη κρουαζιέρα για το 2016 με την «υπογραφή» της Celestyal Cruises… 
Ονειρεύεστε ήδη μια Celestyal κρουαζιέρα μέσα στην «καρδιά» των Χριστουγέννων; Η Celestyal Cruises σας δίνει την ευκαιρία να είστε ένας από τους 16 τυχερούς για τις διακοπές της επόμενης χρονιάς. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να παίξετε και να κερδίσετε! Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή 10 Ιανουαρίου. 
Γίνετε πάλι παιδί, παίζοντας το χριστουγεννιάτικο παιχνίδι της Celestyal Cruises και προετοιμαστείτε από τώρα για τις διακοπές της επόμενης χρονιάς, καθώς σας περιμένουν 16 κρουαζιέρες, μια 7ήμερη κρουαζιέρα στην Κούβα και μια αντίστοιχης διάρκειας στο Αιγαίο, επτά τετραήμερες και ακόμη επτά τριήμερες κρουαζιέρες στο Αιγαίο. Και οι εκπλήξεις δεν τελειώνουν εδώ. Για αυτούς που σκέφτονται τις επόμενες «ειδυλλιακές» εξορμήσεις κάνοντας κράτηση από τώρα για μια κρουαζιέρα τον Μάρτιο, η Celestyal Cruises κάνει δώρο το δεύτερο άτομο, ενώ προσφέρει 50 ευρώ επιπλέον έκπτωση για τις καλοκαιρινές διακοπές στην 7ήμερη κρουαζιέρα «Ειδυλλιακό Αιγαίο».
Μη χάνετε χρόνο, λοιπόν. Μπείτε στο www.merrygreecemas.gr, πλοηγηθείτε στη χριστουγεννιάτικη εικόνα, βρείτε τα 32 κρυμμένα καλοκαιρινά αντικείμενα και μπείτε στην κλήρωση για να είστε ένας από τους 16 τυχερούς που θα κερδίσουν μια κρουαζιέρα! 
Η Celestyal Cruises, η μοναδική ελληνική εταιρία κρουαζιέρας, επικροτεί και προωθεί ενεργά σε Ελλάδα και εξωτερικό την αυθεντική ελληνική εμπειρία. Μέσα από αυτήν την ενέργεια η Celestyal Cruises φιλοδοξεί να προωθήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, όπως μόνο αυτή γνωρίζει, την Ελλάδα, την ιστορία και τον πολιτισμό της. Ακόμη περισσότερες εκπλήξεις περιμένουν τους επιβάτες της το νέο έτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου