Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

Ενδιαφέρουσα ημερίδα από το ALBA


Στις 15 Δεκεμβρίου 2015, το τμήμα Executive Development του ALBA Graduate Business School at The American College of Greece, διοργανώνει ημερίδα με θέμα την εμπιστοσύνη με τίτλο “360 Trust Conference”. 
Η εμπιστοσύνη είναι πρωταρχική αξία, που συνδέεται με την ακεραιότητα, τη δικαιοσύνη και την αριστεία. Σε περιόδους αβεβαιότητας και αστάθειας, η εμπιστοσύνη γίνεται ευάλωτη, ωστόσο όσο πιο ευάλωτη γίνεται, τόσο πιο μεγάλη είναι η αξία της για τη συνεργασία και την ανάκαμψη. 
Με την διοργάνωση του 360 Trust Conference, το ALBA επιθυμεί να ξεναγήσει τους συμμετέχοντες στον κύκλο της εμπιστοσύνης και να συνθέσει τις εκφάνσεις της εμπιστοσύνης στην προσωπική, εταιρική, οργανωσιακή και συλλογική ζωή μας. 
Το «μωσαϊκό» της εμπιστοσύνης θα συνθέσουν ομιλητές από τον χώρο του management development, εκπρόσωποι Οργανισμών και εκπρόσωποι από 3 ΜΚΟ, τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα, την Ομάδα Αιγαίου και την Actionaid, οι οποίοι θα μιλήσουν για την ενίσχυση και την ανανέωση της εμπιστοσύνης μέσα από την κοινωνική προσφορά. Αντί κόστους συμμετοχής, το ΑLBA ενθαρρύνει τους συμμετέχοντες να καταθέσουν τη δωρεά τους στους λογαριασμούς των 3 ΜΚΟ που θα εκπροσωπηθούν στην ημερίδα.
Το ALBA αποτελεί την πρώτη επιλογή των μεγαλύτερων εταιρειών για την επιμόρφωση των στελεχών τους. Τα τελευταία χρόνια, το ALBA Executive Development έχει ανταποκριθεί στις ανάγκες άνω των 900ων εταιριών και έχει εκπαιδεύσει πάνω από 11.000 στελέχη ελληνικών και πολυεθνικών επιχειρήσεων, προσφέροντας σεμινάρια σε όλο το εύρος του management, mini MBAs, Προγράμματα Ανάπτυξης Ηγεσίας αλλά και ολοκληρωμένα Ενδοεπιχειρησιακά ΜΒΑ. 
Επίσης, το ALBA Executive Development διοργανώνει ετησίως μία σειρά Ανοικτών Σεμιναρίων, τα οποία απευθύνονται σε στελέχη διαφορετικών βαθμίδων και σε επαγγελματίες που επιθυμούν να διευρύνουν τις γνώσεις τους και να αναπτύξουν τις προσωπικές και επαγγελματικές τους δεξιότητες.
Για περισσότερες πληροφορίες: exed@alba.edu.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου