Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

3ο Gala Όπερας, οπερέτας, μιούζικαλ για το πρώην Βασιλικό Κτήμα Τατοΐου



Ο Σύλλογος Φίλων Κτήματος Τατοΐου για τρίτη συνεχή χρονιά οργανώνει το ετήσιο Gala Όπερας, οπερέτας, μιούζικαλ με στόχο την ενίσχυση του Ταμείου Μελετών Αποκατάστασης των ιστορικών κτιρίων του πρώην Βασιλικού Κτήματος στο Τατόι. 
Εφέτος η εκδήλωση θα έχει εορταστικό χαρακτήρα μιας και συμπίπτει με την επέτειο των 5 χρόνων από την ίδρυση του Συλλόγου Φίλων Κτήματος Τατοΐου. 
Στην έναρξη του Gala θα βραβευθεί από το Σύλλογο Φίλων Κτήματος Τατοΐου η πρώην Γενική Γραμματέας του Υπουργείου Πολιτισμού κ. Λίνα Μενδώνη για την αδιάκοπη υποστήριξή της στην προσπάθεια διάσωσης και ανάδειξης του πρώην Βασιλικού Κτήματος.
Η εκδήλωση έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 20:00, στον Φιλολογικό Σύλλογο “Παρνασσός”. 
Στη φετινή εορταστική συναυλία λαμβάνουν μέρος οι καλλιτέχνες: 
• Ειρήνη Καράγιαννη, μέτζο σοπράνο 
• Χάρης Ανδριανός, βαρύτονος • Δημήτρης Γιάκας, πιάνο 
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και άριες από γνωστές όπερες και οπερέτες, συνθετών όπως Messager, Dvorak, Mozart, Bizet, Porter, Σαμάρα, Σακελλαρίδη, κ.α. 
Εφέτος όλα τα έσοδα της εκδήλωσης θα δοθούν αποκλειστικά για την μελέτη αποκατάστασης του κτιρίου του Οινοποιείου το οποίο βρίσκεται σε φάση κατάρρευσης. 
Είναι από τα παλαιότερα κτίρια του κτήματος και μια πρωτοποριακή μονάδα παραγωγής κρασιού για την εποχή του. 
Τα κρασιά του Τατοΐου είχαν βραβευθεί σε μεγάλες διεθνείς εκθέσεις. 
Στόχος είναι η αναστήλωση και η επαναλειτουργία του Οινοποιείου και η βιολογική παραγωγή κρασιού, η πώληση του οποίου θα αποφέρει έσοδα για την συντήρηση του κτήματος. 
Για να καλυφθεί το κόστος της μελέτης θα διοργανώνονται τακτικές ενέργειες fundraising μιας και το κόστος της μελέτης είναι ιδιαιτέρως υψηλό λόγω του μεγέθους του κτιρίου και των ειδικών απαιτήσεων. 
Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν διαμορφωθεί ως εξής: Πλατεία (διακεκριμένη ζώνη/4 πρώτες σειρές): €25 Πλατεία (υπόλοιπες σειρές): €15 Εξώστης: €12 γενική είσοδος και €5 για ανέργους και φοιτητές 
Φιλολογικός Σύλλογος Παρνασσός Πλ. Αγ. Γεωργίου Καρύτση 8, Αθήνα 
Πληροφορίες/κρατήσεις: Υπηρεσία εισιτηρίων 
Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39 (Στοα Πεσμαζόγλου), Αθήνα Τηλ.: 210 7234567 
www.ticketservices.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου