Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2015

Η μυθική Villa Galini μεταξύ των κορυφαίων Ιστορικών Ξενοδοχείων της Ευρώπης...


... κατά την 4η διοργάνωση των Historic Hotels of Europe Awards 2016 

Μεγάλη επιτυχία αποτελεί η διάκριση της Villa Galini στη κατηγορία “Most Romantic Historic Hotel 2016” των Historic Hotels of Europe Awards 2016, κατακτώντας τη 2η θέση στην κατηγορία της ανάμεσα στα 500 κορυφαία ιστορικά boutique ξενοδοχεία της Ευρώπης, αποτελώντας ταυτόχρονα την μοναδική ελληνική επιλογή στην κατηγορία αυτή. 
Για όλους τους ανθρώπους του Porto Carras Grand Resort, στολίδι του οποίου αποτελεί η ασύγκριτης αρχιτεκτονικής και ομορφιάς Villa Galini, ο σημαντικότερος σκοπός είναι η διάσωση του ιστορικού αυτού μνημείου και της ιστορικής κληρονομιάς που το περιβάλλει για τις γενιές που έρχονται. 
Η διάκριση αυτή αποτελεί σημαντική αναγνώριση της διαρκούς προσπάθειας αναβάθμισης των υπηρεσιών για την προσφορά μιας ξεχωριστής εμπειρίας στους επισκέπτες του ιστορικού αυτού αριστουργήματος.
Ταυτόχρονα συνιστά δέσμευση για την διατήρηση της αυθεντικής και ποιοτικής φιλοξενίας των πελατών. 
Τα βραβεία των καλύτερων Ιστορικών Ξενοδοχείων αποτελούν ένα θεσμό του οργανισμού των Historic Hotels of Europe που αναδεικνύουν για τέταρτη συνεχή χρονιά τα κορυφαία ξενοδοχεία του είδους τους. 
Τα βραβεία του κοινού για φέτος, απονεμήθηκαν κατά τη διάρκεια της επίσημης τελετής στο Chateau de l’ Epinay, στη Γαλλία στις 16 Νοεμβρίου 2015. 
Villa Galini 
Στην κορυφή του λόφου Γαλήνη, σε μία έκταση 100.000 τετραγωνικών μέτρων, μέσα στο καταπράσινο πευκοδάσος, με το Αιγαίο Πέλαγος να ξεπροβάλει από κάθε γωνιά της, υψώνεται η Villa Galini. 
Μέλος των Ιστορικών Ξενοδοχείων της Ευρώπης και των Ιστορικών Ξενοδοχείων Yάδες, βραβευμένη από το Condé Nast Traveller και εμπνευσμένη από τη μοναστηριακή αρχιτεκτονική του Αγίου Όρους, σχεδιάστηκε τη δεκαετία του ‘60 από τον διακεκριμένο αρχιτέκτονα Καψαμπέλη. 
Συνολικής επιφάνειας δύο χιλιάδων τετρακοσίων είκοσι πέντε τετραγωνικών μέτρων αποτέλεσε χώρο φιλοξενίας πολλών διάσημων, λαμπερών και σημαντικών ανθρώπων όπως η Βασίλισσα Juliana της Ολλανδίας, και πολλοί άλλοι βασιλείς, ο Salvador Dali, ο Francois Mitterrand, οι Rockefellers, ο Πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό, ο Valery Giscard d’Estaing, η Gina Bachauer,o Vladimir Putin και πολλοί ακόμα. 
Με ξεχωριστό χαρακτήρα, σπάνιες αντίκες και άρωμα μεγαλείου σε καθένα από τα 24 πολυτελή δωμάτια και σουίτες της, η Villa Galini προσφέρει μία μοναδική εμπειρία φιλοξενίας. 
Κειμήλια και ιστορικά αντικείμενα, αλλά και λεπτομέρειες, όπως το μπάνιο που σχεδιάστηκε από τον Salvador Dali, μωσαϊκά πλακάκια από τον Yves St Laurent, το πιάνο της – σχεδόν μόνιμης κατοίκου – Gina Bachauer, συνθέτουν ένα μοναδικό σκηνικό, ενώ ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός και η άψογη εξυπηρέτηση εγγυώνται μια αξέχαστη διαμονή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου