Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Αύξηση εσόδων για Ξενοδοχεία & Resorts, με τις ολοκληρωμένες λύσεις της OVERRON


Αδιαμφισβήτητα ο Τουριστικός Κλάδος οδηγεί τις εξελίξεις στο χώρο του Web, αποτελώντας τον πλέον ανταγωνιστικό και άμεσα διαδραστικό τομέα. 
Σε κανέναν άλλο επίπεδο δράσης, οι χρήστες δεν είναι τόσο απαιτητικοί, ενώ ταυτόχρονα δεν αφιερώνουν τόσο πολύ χρόνο για έρευνα, όσο όταν αναζητούν τις διακοπές τους. 
Η επιλογή του προορισμού και εν τέλει του ξενοδοχείου, βασίζεται στην ψυχολογία της στιγμής. 
Eιδικότερα στο τελικό στάδιο επιλογής, ο επισκέπτης βαθμολογεί και αξιολογεί με κάθε λεπτομέρεια τη συνολική εικόνα που έχει σχηματίσει από ένα μεγάλο σύνολο ιστοσελίδων που έχει δει. 
Στατιστικά ο χρήστης πριν επιλέξει έναν προορισμό και τη διαμονή του, βλέπει κατά μέσο όρο 35 σελίδες σε διάστημα 5 εβδομάδων. 
Όταν έχει καταλήξει μεταξύ 2 ξενοδοχείων, επισκέπτεται κατά μέσο όρο ένα μεγάλο αριθμό διαφορετικών ιστοσελίδων για το κάθε ένα ξενοδοχείο, όπως official website, facebook page, tripadvisor κ.α., πριν επιλέξει και προχωρήσει στην τελική κράτηση. Είναι εύκολα κατανοητό, ότι και η κάθε λεπτομέρεια παίζει σημαντικό ρόλο στη συνολική εικόνα ενός ξενοδοχείου και μπορεί να αποτελέσει καθοριστικό παράγοντα, για την τελική επιλογή του χρήστη.
Η OVERRON προσφέρει υπηρεσίες Hotel Digital Marketing με άμεσα και μετρήσιμα αποτελέσματα, σε περισσότερα από 60 ξενοδοχεία στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Κατέχοντας μεγάλη εξειδίκευση στον τουριστικό τομέα από το 1997, παρέχει ολιστικές λύσεις προώθησης με στόχο:
-Την αύξηση των κρατήσεων
-Την εδραίωση του brand σας στο ευρύ κοινό
-Την ουσιαστική σας ενίσχυση έναντι στον ανταγωνισμό
-Την δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης και αφοσίωσης με το κοινό σας
-Την σωστή ανάλυση και κατανομή πόρων του διαφημιστικού budget (budget analysis) Την αύξηση αποδοτικότητας της επένδυσής σας
-Την επέκτασή σας σε νέες αγορές
-Την προσέλκυση του κοινού προς το ξενοδοχείο σας
Η OVERRON, προσφέρει όλο το φάσμα του hotel digital marketing υπηρεσιών όπως: κατασκευή responsive ιστοσελίδων υψηλής αισθητικής και λειτουργικότητας, SEO (Search Engine Optimization), Social Media Marketing, Online Strategy Analysis, PPC Adwords, SEO Keyword Strategy, SEO copywriting, Digital Consulting κ.α.
Ειδικότερα στον τομέα του SEO, η OVERRON έχει να επιδείξει επιτυχημένα αποτελέσματα σε περισσότερες από 32 χώρες σε όλο τον κόσμο και σε ιδιαίτερα δημοφιλείς και κατά συνέπεια εξαιρετικά δύσκολες & ανταγωνιστικές λέξεις κλειδιά.
Η OVERRON, κατέχει στην ιδιοκτησία της, το μεγαλύτερο δίκτυο σελίδων facebook στην Ελλάδα προβάλλοντας και ενισχύοντας καθημερινά το τουριστικό προϊόν της χώρας μας, με περισσότερα από 800.000 Likes.
Κατά τη διάρκεια των Capital Controls, η χρήση του κοινωνικού δικτύου, μέσω στοχευμένων ενεργειών της OVERRON, διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στην ενίσχυση της εικόνας των προορισμών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου