Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Εκδήλωση για την αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας


Μια πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση με αντρικείμενο την αξιοποίηση της Δημόσιας περιουσίας σε συνδυασμό με μια συγκεκριμένη σταρτηγική για την Πολεδομία και τη Χωροταξία, πραγματοποιήθηκε χθες στο Μποδοσάκειο Μέγαρο, από το σωματείο ΚΑΠΠΑ.
Το σωματείο επιστημονικού και μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα "Πρωτοβουλία για την Κρατική Ακίνητη Περιουσία, την Προστασία της και την Αξιοποίηση της (ΚΑΠΠΑ)" επιδιώκει να συμβάλει μέσω της δημόσιας σφαίρας στην αξιοποίηση του "θησαυρού" της κρατικής ακίνητης περιουσίας. 
Έχει ως στόχο την προαγωγή του επιστημονικού και κοινωνικού προβληματισμού και διαλόγου για θέματα προστασίας, διαχείρισης και αξιοποίησης της κρατικής και της εν γένει δημόσιας ακίνητης περιουσίας. 
Φιλοδοξεί επίσης, να ευαισθητοποιήσει την Πολιτεία και την κοινωνία στους τομείς αυτούς, διαμέσου της επεξεργασίας, υποβολής και δημοσιοποίησης προτάσεων και εισηγήσεων για την υλοποίηση αποτελεσματικών πολιτικών στους τομείς αυτούς. 
Στην χθεσινή εκδήλωση μίλησαν οι κ.κ. Ανδρέας Ταπραντζής, πρώην εντεταλμένος σύμβουλος του ΤΑΙΠΕΔ, Αβραάμ Γούναρης, πρώην γενικός γραμματέας Δημόσιας Περιουσίας και Γρηγόρης Δούνης, πρώην διευθύνων σύμβουλος της ΕΤΑΔ, ενώ προλόγισε ο πρόεδρος του Σωματείου Κώστας Φωτόπουλος.
Πολύ καλή προσπάθεια!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου