Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στην GRECOTEL


Στις ομορφότερες πόλεις της Ελλάδας στην Αθήνα, την Αλεξανδρούπολη και τη Λάρισα, αγαπημένα ξενοδοχεία στο κέντρο της πόλης σας υποδέχονται με εορταστική διάθεση με αποκλειστικές προσφορές. 
Επιλέξετε το γιορτινό πακέτο που σας ενθουσιάζει κι ευχηθείτε ‘Χρόνια Πολλά & Καλή Χρονιά’ σε αυτούς που αγαπάτε στα πιο κοσμοπολίτικα ρεβεγιόν της πόλης με την υπογραφή των ανθρώπων της Grecotel. 
Ξαναζήστε τα μαγικά Χριστούγεννα των παιδικών σας χρόνων και απολαύστε μοναδικές στιγμές κεφιού και ξεγνοιασιάς με αυτούς που αγαπάτε επιλέγοντας τον αγαπημένο σας προορισμό. 
Στην Αθήνα και στην Πλατεία Κοτζιά που φόρεσε τα γιορτινά της σας υποδέχεται το art boutique Pallas Athena. 
Στη Βουλιαγμένη νιώστε έντονα την ρομαντική ατμόσφαιρα στο Vouliagmeni Suites με μοναδική θέα στο Σαρωνικό.
Στην ατμοσφαιρική Αλεξανδρούπολη θα σας φιλοξενήσει το resort complex Astir*Egnatia και στην αρχοντική Λάρισα θα σας φροντίσουν οι άνθρωποι του πολυτελούς Larissa Imperial. Παρακάτω είναι η αναλυτική ενημέρωση με τις Χριστουγεννιάτικες προσφορές των ξενοδοχείων. 
Το Κεντρικό Τμήμα Κρατήσεων του Ομίλου Ν. Δασκαλαντωνάκη εξυπηρετεί το κοινό με την παροχή πληροφοριών για τα ξενοδοχεία, τα προγράμματα, τα πακέτα προσφορών, συνεργασίες με τράπεζες, τουριστικά γραφεία κ.α. καθώς και τη δυνατότητα κρατήσεων στο: 210 7280404.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου