Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2015

Αυξάνει τις πτήσεις της προς Ελλάδα η British Airways


Εκτός από την Καλαμάτα, η British Airways προσθέτει στο νέο καλοκαιρινό της πρόγραμμα νέες απευθείας συνδέσεις με τα Χανιά από το Λονδίνο , ενώ παράλληλα αυξάνει τη συχνότητα των πτήσεών της σε Κέρκυρα και Σαντορίνη.
Τα δύο νέα δρομολόγια του βρετανικού αερομεταφορέα είναι διαθέσιμα προς κράτηση στο www.ba.com από χθες, Τρίτη, 17 Νοεμβρίου, ενώ οι πτήσεις θα ξεκινήσουν στις 30 Απριλίου 2016.  
Παράλληλα, η British Airways αυξάνει τη συχνότητα των πτήσεών της προς την Κέρκυρα για τη θερινή περίοδο του 2016, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό τους σε έξι την εβδομάδα. Στο ίδιο πλαίσιο, από τρεις σε τέσσερις εβδομαδιαίως αυξάνει τις πτήσεις της και προς τη Σαντορίνη.
Μιλώντας σχετικά η επικεφαλής του τομέα σχεδιασμού δικτύου της B.A., Neil Cottrell, λέει: «Με τα νέα μας δρομολόγια προσφέρουμε στους πελάτες μας περισσότερες επιλογές σε hot-spots προορισμούς και είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που μπορούμε να διευρύνουμε την ποικιλία επιλογών τους».
Οι πτήσεις και στους δύο προορισμούς θα πραγματοποιούνται με αεροσκάφη Airbus Α319 και Α320, από τον αεροδρόμιο του Heathrow.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου