Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου 2015

Στον ΕΟΤ ο Δημήτρης Τρυφωνόπουλος


Και επισήμως ανέλαβε τα καθήκοντα του Γενικού Γραμματέα στον ΕΟΤ, ο Δημήτρης Τρυφωνόπουλος, παρουσία της Aν. Υπουργού Οικονομίας Ανάπτυξης και Τουρισμού Έλενας Κουντουρά. 
Ο κ. Τρυφωνόπουλος γεννήθηκε το 1969 στην Αθήνα. 
Διαθέτει 24ετή θητεία στον ιδιωτικό τομέα, έχοντας διατελέσει ανώτερο και ανώτατο στέλεχος σε Ελληνικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις, όπως Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, Eurobank Εργασίας , Post Insurance (Θυγατρική εταιρεία Μεσιτών Ασφαλίσεων των ΤΤ & ΕΛΤΑ), Groupama Φοίνιξ, Estee Lauder Hellas, κ.α. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου ΜΒΑ ( Master in Business Administration) από το Πανεπιστήμιο Louisville Kentucky των Η.Π.Α., μιλά δύο ξένες γλώσσες (Αγγλικά και Γαλλικά). 
Είναι παντρεμένος και έχει μία κόρη. 
Αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, ο νέος Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ αναχώρησε με την αν. Υπουργό κα Έλενα Κουντουρά για τη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να συμμετάσχει στην 31η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia , που πραγματοποιείται στη Δ.Ε.Θ. 
Από εμάς καλορίζικος!!!
ΥΓ: Στα αξιοσημείωτα η εύτερη επιλογή στελέχους από την Έλενα Κουντουρά, που είναι εκτός "κομματικού σωλήνα". Μακάρι να συνεχίσει!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου